FBI vahvisti: Kansallispuistosta löydetty ruumis on kadonnut Gabby Petito – alustavana kuolinsyynä henkirikos

2:11
Autoilija näki kadonneen Gabby Petiton ja poikaystävän tappelevan tienvarressa. Poliisi julkaisi hätäpuhelun: ”Ajoimme ohi ja mies löi tyttöä”.

Yhdysvalloissa liittovaltion poliisi FBI on vahvistanut, että Wyomingin osavaltiosta kansallispuistosta löytynyt ruumis on kadonnut 22-vuotias Gabby Petito. Asiasta uutisoi CNN.

Asia selvisi ruumiinavauksessa. FBI on tviitannut aiemmin, että alustavissa tutkimuksissa kuolinsyyn on todettu liittyvän henkirikokseen. Täsmällinen kuolinsyy selviää myöhemmin.

Petiton jäänteet löydettiin sunnuntaina leiriytymisalueelta Bridger-Tetonin kansallispuistosta Wyomingin osavaltiosta. Yhdysvaltalaisviranomaiset kertoivat jo tuolloin, että ruumis sopii Petiton tuntomerkkeihin. Ruumiin henkilöllisyyttä ei kuitenkaan vielä varmistettu. Nyt viranomaiset keskittyvät etsimään Petiton miesystävää, joka on ollut kateissa viikon.

Petiton perhe ilmoitti naisen kadonneeksi syyskuun 11. päivä. Pariskunta oli aiemmin ollut yhdessä pakumatkalla kuukausien ajan, mutta Petito ei palannut reissulta.

Petiton sulhanen Brian Laundrie puolestaan kertoi viime viikon tiistaina olevansa lähdössä Floridassa sijaitsevaan luonnonpuistoon. Hänestä ei ole sen koommin kuultu. Laundrien kotiin tehtiin maanantaina kotietsintä poliisin toimesta ja viranomaiset pitävät taloa nyt rikospaikkana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja