Uutta tietoa Gabby Petiton tapauksesta: Äiti sai oudon viestin tyttäreltään ennen katoamista

Yhdysvalloissa kuolleena löydetyn Gabby Petiton poikaystävän Brian Laundrien kotiin kohdistuneesta etsintäluvasta selviää yksi viimeisimmistä viesteistä, jonka Petito lähetti äidilleen.

Petiton tuntomerkkeihin sopiva ruumis löydettiin sunnuntaina Tetonin piirikunnasta Wyomingista.

Äidille lähettämässä viestissä on yksi outo kohta.

– Voitko auttaa Stania. Saan jatkuvasti häneltä vastaajaviestejä ja vastaamattomia puheluja, Petito kirjoitti kotietsintäluvan mukaan elokuun 27. päivä eli pari viikkoa ennen hänen katoamisilmoitustaan.

Kotietsintäluvan mukaan "Stan" viittaa hänen isoisäänsä. Gabbyn äidin mukaan hän ei kuitenkaan koskaan käyttänyt isoisästään Stan-nimeä. Tässä vaiheessa äiti huolestui tyttärensä hyvinvoinnista. 

Viestiä pidetään Fox Newsin mukaan yhtenä perusteena, jolla Petiton poikaystävän Brian Laundrien kotiin tehtiin kotietsintä. 

Poliisi teki Laundrien ja hänen vanhempiensa kotiin kotietsinnän maanantaina. Viranomaiset pitävät taloa nyt rikospaikkana.

Laundrie on edelleen kateissa ja hänen etsintänsä jatkuvat Floridassa.

Laundrie palasi kotiosavaltioon Floridaan aiemmin tässä kuussa yksin sen jälkeen, kun pariskunta oli ollut yhdessä matkalla Utahin kansallispuistoissa kuukausien ajan.

Kansallispuiston puistonvartija kertoo Deseret News -lehdelle varoittaneensa Petitoa, että hänen parisuhteessaan on epäterveellisiä merkkejä.

– Pyysin häntä arvioimaan uudelleen suhdetta. Kysyin, onko hän onnellinen Laundrien kanssa ja sanoin, että nyt olisi mahdollista löytää uusi tie, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat