Kardiologi luuli saavansa sakot ylinopeudesta – poliisin ele liikutti kyyneliin: "Hän antoi minulle jotain, jonka luulin olevan ajokorttini"

Ylinopeussakkojen sijaan kardiologi sai viisi kasvomaskia. Poliisin ystävällisestä eleestä kertoo muun muassa 9 News -sivusto.

Kun poliisi pysäytti kardiologi Sarosh Ashraf Janjuan Minnesotassa 21. maaliskuuta, nainen oli varma, että hän saisi sakot ylinopeudesta. Katsottuaan naisen ajokorttia, joka oli myönnetty Massachusettsissa, hän kysyi, mitä tämä oikein teki Minnesotassa. Sarosh kertoi tulevansa tänne joka kuukausi tekemään töitä kardiologin sijaisena.

Sarosh kertoi tapahtuneesta myöhemmin Facebookissa.

– Hän meni takaisin autolleen katsomaan korttiani. Kun hän palasi takaisin, hän totesi tiukasti, että oli ollut vastuutonta ajaa ylinopeutta. Jos joutuisin onnettomuuteen, veisin resursseja enkä voisi auttaa potilaita, Sarah kirjoitti.

Ystävällinen ele liikutti kyyneliin

Sarosh oli varma, että tuollaisen nuhtelun jälkeen hän saisi sakot. Poliisi kertoi päästävänsä hänet varoituksella.

– Kun pyysin anteeksi ja kiitin häntä, hän antoi minulle takaisin jotain, jonka luulin olevan ajokorttini. 

Kortista ei kuitenkaan ollut kyse. Poliisi oli ojentanut hänelle viisi hengityssuojainta tarvikevarastosta, jonka hän oli saanut omaksi turvakseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Purskahdin itkuun. Ja vaikka se saattoi johtua vain kylmästä tuulesta, luulen, että häntäkin hieman itketti. Sitten hän toivotti minulle kaikkea hyvää ja lähti.

Kaikkien muiden terveydenhuollon ammattilaisten ja kiireellisten tapausten parissa työskentelevien tapaan Sarosh oli ollut huolissaan siitä, että hänellä ei ollut riittävää suojavarustusta. Synkimpinä hetkinä hän oli miettinyt, mitä tapahtuisi, jos hän sairastuisi kaukana kotoa.

– Tuo täysin vieras ihminen, joka ei ollut minulle mitään velkaa ja joka on minua enemmän etulinjassa, antoi minulle arvokkaita maskejaan ilman, että edes pyysin sitä.

Lue myös:

    Uusimmat