Uusi Schumacher Ferrarille? – "Miten Maranellossa voisi sanoa tällaiselle nimelle ei?"

Ferrarin tallipäällikkö Maurizio Arrivabene on valmis ajattamaan Mick Schumacheria Ferrarilla tulevaisuudessa. Arrivabenen mukaan asiassa tulee edetä kuitenkin rauhassa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Singaporen GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Singaporen GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Mick Schumacher, 19, on voittanut kymmenestä viimeisestä Formula 3:n eurosarjan startista kuusi. Hyvät otteet ovat herättäneet F1-tallien mielenkiinnon. Schumacherin onkin huhuttu keskustelleen jo Red Bullin kanssa, minkä Red Bull tosin kiisti.

Arrivabenen mukaan nuorten kuljettajien tapauksessa tulisi olla kuitenkin kärsivällinen.

– Tärkeintä olisi antaa hänen kehittyä antamatta hänelle paineita. Viime viikkojen tulokset ovat olleet hyviä ja toivon hänelle hienoa uraa, Arrivabene totesi Singaporessa perjantaina.

Arrivabene tekee selväksi, että Ferraria Schumacher kiinnostaa kyllä.

– Tällaiselle nimelle, joka kirjoitti merkittäviä sivuja Ferrarin historian lehdille, on Maranellossa ovi aina avoinna tietenkin. Mutta ilman pakottamista.

Arrivabene painottaa Schumacherin myös itse päättävän, minne haluaa mennä. Hän myös toistaa, että huippukuljettajaksi kehittyminen vaatii myö karsivällisyyttä.

– Se on perheen päätös. Tarkoitan siis Schumacherin perheen päätös. Mutta annetaan kavereiden pitää hauskaa. Toistan aina tätä. Pysy keskittyneenä, mutta pidä hauskaa. Kasva hitaasti, mutta varmasti, ja katsotaan sitten tulevaisuutta.

Arrivabene myöntää, että ajatus Mick Schumacherista Ferrarin kuljettajan kuulostaisi kyllä upealta.

– Miten Maranellossa voisi sanoa tällaiselle nimelle ei?



Lue myös:

    Uusimmat