Uusi pikaruokaketju tulossa Suomeen – "ainutlaatuinen konsepti"

Suomessa lanseerataan uusi pikaruokaketju keväällä 2014.

Suomeen avautuu keväällä 2014 uusi pikaruokaketju, jolla on nälkäiset kasvutavoitteet. Hankkeen takana on kaksi pitkän linjan ammattilaista: vuoden 2007 nuorena yrittäjän palkittu, startup-osaaja Saku Hautala sekä Suomen McDonald'sin johtoryhmässä pitkään vaikuttanut Mika Laurikainen. Tulevat pikaruokayrittäjät eivät vielä suostu paljastamaan ravintolansa tarkempaa konseptia, mutta lisätietoa on luvassa helmikuussa.

– Tätä konseptia on hiottu jo lähes kaksi vuotta, yhdessä huippukokkien ja muiden alan ammattilaisten kanssa. Haluamme jokaisen yksityiskohdan olevan kohdallaan, kun avaamme. Kysymys on täysin uudenlaisesta pikaruokakonseptista, josta kerromme lisää piakkoin, Saku Hautala kommentoi ravintolan tiedotteessa.

– En voi valitettavasti vielä kertoa sen enempää konseptista. Julkaisupäivämäärä on tarkkaan mietitty, Hautala toteaa Makuja-sivustolle.

Ensimmäiset ravintolat Helsinkiin ja Saloon – aikomus laajentua ulkomaillekin

Hautalan mukaan uusi pikaruokaketju on erittäin vakavasti otettava ja kasvuhaluinen. Ensimmäiset ravintolat avataan Helsinkiin ja Saloon keväällä 2014. Mika Laurikaisen mukaan tarkoituksena on kasvattaa ketjua usean ravintolan vuosivauhdilla.

– Emmekä näe mitään estettä laajentaa toimintaa Suomen ulkopuolellekin. Sen verran ainutlaatuinen konsepti meillä on nyt käsissämme, Laurikainen kuittaa.

Odottavatko pikaruokayrittäjät sitten ravintolaansa samanlaisia jonoja, kuin Suomeen tulleiden kansainvälisten ketjujen Burger Kingin ja Starbucksin edustalla on nähty?

– No siihen on vaikea vastata. Emme toki pane pahaksemme, jos näin käy, Hautala nauraa Makuja-sivustolle.

Petra Kiiski, petra.kiiski@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat