Uusi OnePlus-huippupuhelin tulee myyntiin pop-up-tapahtumissa 18. toukokuuta

OnePlus aloittaa uuden sukupolven älypuhelimensa myynnin jälleen pop-up-tapahtumissa, joita tällä kertaa järjestetään viidessä eri kaupungissa Suomessa.

OnePlus 7 -puhelimet julkistetaan tiistaina 14. toukokuuta ja pop-up-myyntitapahtumat lauantaina 18. toukokuuta yhdessä DNA:n kanssa.

Suomessa OnePlus 7 Pro -lippulaivamalli on mahdollisuus ostaa ennakkoon ennen laajempaa myyntiintuloa DNA:n järjestämissä pop-up-myyntitapahtumissa lauantaina 18. toukokuuta Helsingissä, Tampereella, Raisiossa, Oulussa ja Kuopiossa.

”Haluamme antaa suomalaisille faneillemme vain parasta. Siksi päätimme tänä vuonna juhlia kaikkien aikojen merkittävintä lanseeraustamme yhdessä faniemme kanssa peräti viidessä kaupungissa. Tapahtumamme ovat keränneet satojen innokkaiden fanien joukon paikalle, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Nopeimmille on tarjolla parhaat yllätykset!”, vinkkaa OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Suurin tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna Helsingissä, jossa lanseerausta juhlitaan Esplanadin puistossa. Tapahtumassa on ohjelmassa YouTube-tähtien tapaamista, musiikkia sekä OnePlus-tuotteita, joita ei muualta saa. Paikalla ovat muun muassa suositut tubettajat Roni Bäck ja Roponen.

”On ilo olla mukana juhlistamassa OnePlus-fanien suurta päivää! OnePlus-asiakkaamme ovat hyvin merkkiuskollisia, ja voimmekin odottaa yleisöryntäystä, kun uusi OnePlus 7 -sarja saadaan myyntiin. OnePlus pystyy kerta toisensa jälkeen puhuttelemaan faneja ja tuo heidät sankoin joukoin paikalle aina, kun on uutta kerrottavaa. Odotukset ovat ansaitusti korkealla One Plus 7 Pro -mallin ominaisuuksien, kuten huippuarvosteluja saaneen näytön suhteen”, sanoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Pop-up-myyntitapahtumat lauantaina 18.5.2019 klo 15.00:

  • Esplanadin puisto, Helsinki
  • DNA Kauppa Ratina, Vuolteenkatu 1, Tampere
  • DNA Kauppa Mylly, Myllynkatu, Raisio
  • DNA Kauppa Aapeli, Kauppakatu 28, Kuopio
  • DNA Kauppa Oulu, Torikatu 18, Oulu

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja