Uusi MacBook Pro paljastui suorituskykytestistä – päivittääkö Apple läppärimallistonsa jo pian?

Apple näyttää valmistelevan ainakin tekniikaltaan uudistettujen MacBook Pro -tietokoneiden tuomista markkinoille.

GeekBench-suorituskykytestin tilastoihin on ilmestynyt uusi, vielä julkistamaton MacBook Pro -malli mallikoodiltaan MacBook Pro 15,2, joka on varustettu Intelin Coffee Lake -arkkitehtuurin Core i7-8559U -suorittimella. Ensimmäisenä asiasta kertoi WinFuture.de-sivusto.

Neliytiminen Intel-suoritin on lämpöarvoltaan 28-wattinen, peruskellotaajuudeltaan 2,7 gigahertsiä ja turbotilassa jopa 4,5 gigahertsiä. GeekBench-testattu kone oli varustettu 16 gigatavulla 2 133 megahertsin LPDDR3 RAM -muistia.

MacBook Pro 15,2 -mallikoodi viittaa 15-tuumaisen MacBook Pron sijaan todellisuudessa todennäköisesti uuteen 13 tuuman MacBook Prohon (nykyinen 13 tuuman MacBook Pro Touch Barilla on 14,2, 15 tuuman MacBook Pro 14,3).

GeekBenchin antamien tulosten perusteella uusi MacBook Pro on edeltäjäänsä merkittävästi suorituskykyisempi moniydintestissä (noin 16 600 vs. 9 500 pistettä), mutta suunnilleen samaa tasoa yhden ytimen suorituskykyä mitattaessa.

Applen odotetaan esittelevän uudistuksia MacBook-mallistoonsa lähiaikoina. MacBook Pro -huippumallin uudistumisen lisäksi uutta on tulossa myös edullisempaan hintaluokkaan – puheissa ovat olleet MacBook Airin seuraaja tarkemmalla Retina-näytöllä kuin myös toisaalta edullisempi MacBook Air.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja