Uusi lihasuosikki: Oletko jo testannut näitä herkkuja yhdessä?

HK/Tero Honkaniemi
Julkaistu 25.04.2014 19:31

Sushi yhdistetään perinteisesti mereneläviin ja kasviksiin, mutta mikään ei estä rullailemasta näitä herkkuja lihasta. Trendiruoka pulled pork on varsin käyttökelpoinen liharaaka-aine sushiin, ja siitä onnistuvat hyvin niin maki- kuin uramaki-rullatkin.

Sushin valmistaminen kotona on paljon helpompaa kuin luulisi, ja vappupäivän suolaiseksi herkuksi se on mitä mainioin! Maustamisessa kuljetaan ihan perinteisillä linjoilla, eli soijakastike, wasabi ja inkivääri käyvät hyvin myös pulled pork sushin kyytiläisiksi.

HK/Tero Honkaniemi

Jos sushi ei ole oikein sinun juttusi, kannattaa kokeilla vietnamilaisia riisipaperirullia. Täytteeksi rulliin sopii pulled porkin lisäksi esimerkiksi ohueksi suikaloitu porkkana, kurkku, kevätsipuli, avokado ja erilaiset salaattiyrtit. Ruokaisuutta saat lisättyä keitetyillä nuudeleilla tai sushiriisillä.

Dippiohjeet, kuvat ja reseptit Tero Honkaniemen blogissa!

(MTV LIFESTYLE)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle