Mainos

Uunisaaren "murtomiehen" mysteeri selvisi – epäonnekas mies säntäili avannosta toiseen

Kylmään pulahdukseen päättynyt epäilty murtoyritys Helsingin Uunisaaressa on saanut ratkaisevan käänteensä.

Poliisi kertoi eilen epäilevänsä miestä varkauden yrityksestä tiistain ja keskiviikon vastaisena yönä. Kuulusteluissa on kuitenkin selvinnyt, että ravintolaan murtautunut mies ei ollut aikeissa varastaa mitään – hän pyrki ainoastaan lämmittelemään, sillä hän oli pudonnut hetkeä aiemmin jäihin.

–  Kyseinen mies oli ollut aiemmin illalla juhlimassa opiskelijakavereidensa kanssa ja päättänyt mennä hetken mielijohteesta yksin jäälle, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen kertoo.

Ravintolan hälytin laukesi, ja kaksi henkilöä tuli tarkistamaan hälytyksen syytä, jolloin he kohtasivat miehen. Mies pakeni ravintolasta uudelleen jäille – ja putosi avantoon uudelleen.

Poliisi löysi miehen hetkeä myöhemmin Sirpalesaaresta märkänä ja kylmissään, ja toimitti miehen tarkastettavaksi sairaalan päivystykseen. Miestä ei enää epäillä varkauden yrityksestä, eikä ravintoloitsijalla ole enää mitään vaatimuksia miestä kohtaan.

- Kuulusteluissa on ilmennyt, että mies oli sen verran päihtynyt, että hänellä on tapahtumista hyvin hatarat muistikuvat, Petersohn-Järvinen jatkaa.

Poliisi muistuttaa edelleen, että jäät ovat jo niin arvaamattoman ohuet, ettei jäille kannata enää mennä. Poliisi haluaa myös muistuttaa, että päihtyneiden kavereiden perään kannattaa katsoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.