Mainos

Uudistunut Huomenta Suomi lupaa räväkkää raatikeskustelua

Maanantaina alkavan uudistuneen Huomenta Suomen sisällössä on monenlaisia uusia elementtejä.

Yhtenä uutuutena Huomenta Suomen vastaava tuottaja, Nouhau Productions Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Tapio Nurminen mainitsee raadit, joissa puidaan ajankohtaisia asioita.

Eri aihealueisiin pureutuvat raadit ovat paneelikeskusteluja, joissa on mukana kolme tunnettua ja sanavalmista raatilaista. Puhetta johtaa vuorossa oleva Huomenta Suomen juontaja.  

– Raateja on kolme. Odotan, että niissä kaikissa käydään räväkkää keskustelua ja esitetään raikkaita mielipiteitä. Kaikki erilaiset näkemykset ja näkökulmat ovat arvokkaita. Niistä ja vain niistä syntyy hyvä keskustelu, Nurminen erittelee.

Keskiviikkoisin kello 7.20 Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä markkinaraati käsittelee talousaiheita kansantajuisesti ja kuluttajalähtöisesti. Markkinaraatia tehdään yhteistyössä Kauppalehden kanssa.

Torstaisin kello 8.20 viihderaati keskittyy viihteen ja kulttuurin isoihin puheenaiheisiin. Raadissa on mukana viihteen ja kulttuurin nimekkäitä asiantuntijoita, mutta myös tähtiä ja tekijöitä.

MTV Sport Raati nähdään ruudussa perjantaisin kello 8.20. Pääosassa ovat  MTV Sportin omat asiantuntijat.

– Lisäksi kutsumme mukaan tunnettuja innokkaita penkkiurheilijoita. Ensimmäiseen raatiin perjantaina 31.1. tulee ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb, Nurminen kertoo.

Huomenta Suomi palaa Maikkarin aamuihin 27.1. klo 6.25 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.