Huhu: Odotetun puhelinuutuuden takakansi "hohtaa" – tätä ei ole muilla nähty

Mainiosta hinta-laatusuhteestaan tunnetun Xiaomin uutta lippulaivamallia on saatu odottaa pitkään, mutta nyt puhelimesta on saatu lisätietoja. Uusin vuotokuva viittaa Xiaomi Mi5:stä löytyvään kiiltävään ja ristiharjattuun takakuoreen, jollaista ei ole lippulaivamalleissa aikaisemmin nähty. Se pitääkö ristiharjatun takakuoren ulkonäöstä on pitkälti makukysymys, mutta kiiltoa takakuoresta ei ainakaan puutu.

Uuden takakuoren lisäksi Xiaomi Mi5:stä on hiljattain vuotanut myös uusia teknisiä tietoja GFXBench-sivuston kautta. Viimeisten tietojen mukaan puhelimessa olisi selvästi aiempaa suurempi 5,7 tuuman näyttö, joka toimisi FullHD-resoluutiolla. RAM-muistia puhelimessa olisi kolme gigatavua ja tallennusmuistia ainakin GFXBenchissä testatussa versiossa 64 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimisi Androidin viimeisin 6.0 ”Marshmallow” -versio, jota todennäköisesti käytetään Xiaomin oman MIUI:n kanssa.

Alustavien tietojen mukaan Xiaomi Mi5:stä pitäisi tulla markkinoille kaksi eri mallia, joista halvempi 350 euroa maksava malli esittäytyi GFXBenchin testeissä. Tämän lisäksi Mi5:stäon tulossa noin sata euroa kalliimpi paranneltu versio, josta löytyy muun muassa gigatavun suurempi RAM-muisti ja QHD-näyttö. Aivan tuoreimpien huhujen mukaan myös Windows 10 -versio puhelimesta saattaa olla mahdollinen.

Aiemmin Xiaomi Mi5:stä vuotaneita kuvia on nähtävissä alta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja