Uudet Rantabaari-näyttelijät paljastavat – tällaisia kommelluksia kuvauksissa sattui: "Kauhean kova yritys ja sitten semmoinen huipennus"

Näin Rantabaari-näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa 8:47
Näin näyttelijöiden pokka pettää kuvauksissa

Rantabaarin neljännellä kaudella nähdään vanhojen kasvojen lisäksi myös uusia vahvistuksia.

Suoratoistopalvelu C Moren alkuperäissarja Rantabaari palasi syyskuussa ruutuihin neljännen tuotantokauden jaksoin.

Neljännellä kaudella nähdään tuttujen hahmojen lisäksi myös uusia kasvoja, kun Trissaan työvuoroja saapu huhkimaan Luukas (Tatu Arminen) tyttöystävänsä Jessin (Anna Tavaila) kanssa.

– Luukas lupaa pilkettä silmäkulmassa pientä huumoria tilanteessa kuin tilanteessa. Luukas on Jessin poikaystävä, ja heillä on avoin suhde, Arminen kuvailee.

– Jessi on ihanan määrätietoinen asennenainen, tosi vahva persoona ja on ihana näytellä semmoista naishenkilöä, Tavaila pohjustaa.

Arminen haki aluksi näyttelijäksi Salatut elämät -ohjelmaan. Tuolloin kuitenkin ehdotettiin, että Rantabaari voisi sopia hänelle paremmin. Lopulta useiden koekuvausten jälkeen Arminen sai huojentavan puhelun, jossa kerrottiin hänen päässeen mukaan Rantabaarin hulinoihin.

Tavaila puolestaan päätyi mukaan Rantabaariin, kun näyttelijäkoordinaattori soitti hänelle viime vuoden joulukuussa. Noin viiden koe-esiintymisen jälkeen paikka kesäiseen sarjaan avautui.

Arminen aloitti työt esiintymisen parissa noin puolisentoista vuotta sitten. Kokemusta on kerennyt karttua mainospuolelta sekä pienrooleista, mutta Rantabaari on miehen suurin draamarooli tähän asti.

Tavaila puolestaan on kouluttautunut näyttelijäksi ja tehnyt paljon erilaisia projekteja niin opiskelumaassaan Englannissa, aikaisemmassa asuinpaikassaan Yhdysvalloissa, kuin Suomessakin. Rantabaari on kuitenkin Tavailan mukaan suurimman ja näkyvimmän skaalan tuotanto, jossa hän on työskennellyt.

– Olen ollut tosi onnellinen, että olen päässyt tähän tiimiin mukaan, hän iloitsee.

Kesä Rantabaarin kuvauksissa sujui kaksikon mukaan hyvin. Arminen on mielestään onnistunut ensimmäisessä isossa roolissaan.

– Tietenkin joitain haasteita voi olla varsinkin, kun olen uusi tyyppi tällä alalla, niin on paljon uutta opittavaa, Arminen sanoo jatkaen, että kommunikoimalla omista huolista ja murheista menevät asiat kuitenkin nopeasti eteenpäin.

– Olen ylpeä itsestäni, hän kiteyttää.

Tavailan tunnelmat ovat samankaltaiset. Kesä Rantabaarin tuoksinnassa oli mieluisa.

– Ihanaa, että pääsee näinkin intensiivisesti oikeasti laittamaan opit käytäntöön ja nimenomaan haastamaan itseään uudella tasolla, Tavaila iloitsee.

Vaikka kaikki on mennyt suurilta osin nappiin, on kuvauksissa sattunut myös pieniä haavereita. Sekä Tavaila että Arminen ovat teloneet jalkansa sarjan kuvauksissa.

Tavaila muistelee kauniina kesäpäivänä kuvattua kohtausta, jossa hänen piti hypätä useita kertoja mereen. Viimeisellä otolla hän ponnisti hieman voimakkaammin, jonka seurauksena hänen jalkansa koskettivat pohjaa tehden näyttelijälle pienen haavan jalkapohjaan.

– Se oli kirjaimellisesti pieni skraidu, mutta oli hauska, kun viimeisellä otolla kauhean kova yritys ja sitten semmoinen huipennus siihen, Tavaila kuvailee.

Arminen puolestaan astui studiolla pienen lasinsirun päälle. Suurempia kömmähdyksiä ei kuvauksissa tai kulisseissa ole oikeastaan käynyt, mutta naurua siellä on ollut sitäkin enemmän.

– Paljon hauskoja vitsejä riittää, paljon läpändeerusta. Maskihuone on semmoinen ilon ja onnen pyhäkkö, siellä nauretaan tosi paljon, Arminen toteaa.

Rantabaarin 4. kausi vain suoratoistopalvelu C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat