Uudet kokoontumisrajoitukset aiheuttavat harmaita hiuksia HJK:lle, Aki Riihilahti neuvottelee ottelusiirrosta – ”Helpompi sopia kuin AVI:n kanssa”

Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset asettavat haasteita HJK:n Eurooppa-liigan karsintaottelulle. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo neuvotelleensa Fenerbahce-johdon kanssa ottelusiirrosta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto määräsi uusia kokoontumisrajoituksia pääkaupunkiseudulle 20. elokuuta alkaen. Uusien kokoontumisrajoitusten mukaan yleisötilaisuuksien enimmäisosallistujamäärä rajatuissa ulkotiloissa on 50 henkilöä.

Uudet rajoitukset koskevat vahvasti myös HJK:ta. Upeasti Eurooppa-liigan viimeiselle karsintakierrokselle torstaina edenneen HJK:n on määrä kohdata Fenerbahce Helsingissä 26. elokuuta.

Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelataan Turkissa. Riihilahti on aloittanut turkkilaisseuran kanssa neuvottelut mahdollisesta ottelusiirrosta, sillä on luonnollista, että HJK haluaa katsomoihin yleisöä tärkeisiin euro-otteluihin.

– Fenerbahce-johdon kanssa keskusteltu mahdollisesta otteluparin siirrosta, jotta yleisöllä olisi selkeys, miten peliin voi turvallisesti tulla ailahtelevasta rajoitussekoilusta huolimatta. Epätodennäköistä, että UEFA hyväksyy siirron, mutta helpompi kansainvälisellä tasolla sopia kuin AVI:n kanssa, Riihilahti kirjoittaa Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat