Yllättävä käänne: Huuhkajien EM-avaus voi saada lisää yleisöä

3:40
MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini arvioi Suomen lohkon voimasuhteet.

Huuhkajat saattaa pelata 25  000 katsojan edessä historiallisessa EM-ottelussaan lauantaina. Tanskan hallitus kertoi torstaiaamuna, että Parken-stadionin yleisökapasiteettia nostetaan EM-jalkapallossa.

Aiemman linjauksen mukaan stadionille oli määrä päästää 15  900 katsojaa eli vajaat puolet stadionin yleisömäärästä. Lauantaina katsomossa onkin mahdollisesti tiiviimpää, sillä kisajärjestäjillä on lupa kasvattaa yleisömäärää. Onnistuuko se näin lyhyellä varoitusajalla, on vielä epävarmaa.

Suomi kohtaa Tanskan lauantaina kello 19 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Ottelu on Suomen miesten kaikkien aikojen ensimmäinen EM-tasolla.

Suomalaisfanien lippukiintiö Parkenin avausotteluun oli alun perin 6  500, mutta koronarajoitukset söivät kiintiöstä puolet. Nyt suomalaisilla on Kööpenhaminan otteluun 2  700 lipun kiintiö.

Parkenin stadionille mahtuu noin 38  000 katsojaa. Kööpenhaminassa pelataan myös 17. kesäkuuta Tanska–Belgia ja 21. kesäkuuta Venäjä–Tanska. Ottelut kuuluvat B-lohkoon. Pudotuspeleissä Kööpenhamina isännöi 28. kesäkuuta neljännesvälieräottelua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja