Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Uudesta Salkkarit-hahmosta paljastui jäätävä yllätys! Esan oikeaa henkilöllisyyttä on vaikea uskoa

0:30

Salatuissa elämissä nähtiin tuttuun tapaan päätösjakso, josta ei draamaa puuttunut. Tutustu huikean jakson käänteisiin!

Jiri näki Aaron saaman Evan jäähyväisviestin. Aarokin esitti olevansa viestistä järkyttynyt, mutta Jiri ei uskonut, että Eva jättäisi perheensä. Jiri syytti Aaroa Evan katoamisesta ja kävi Aaron kimppuun. Toisaalla Eva synnytti mökissä Annin kanssa. 

Eva tajusi Aaron huumanneen hänet ja tivasi selitystä. Aaro selitti tuoneensa Evan ja vauvan turvaan Jiriltä, jota pitää antikristuksena. Eva tajusi vihdoin, että Aaro on hullu ja että hän ei pääse koskaan lähtemään Annin mökistä. Aaro jätti Evan Annin hoiviin.

Jutta oli ilmoittanut peruvansa häät, koska hänen naamansa oli punaisen laikukas. Ismo ja Jutta olivat epätoivoisia huonon onnensa takia, mutta rauhoittuvat hieman, kun Kalle käski kaksikkoa ryhdistäytymään.

Ulla tuli paikkaamaan Jutan kasvoja ja onnistui Ismon ja Jutan helpotukseksi tehtävässään. Ismo ja Jutta ehtivät kirkolle, mutta siellä Ismo tajusi unohtaneensa sormukset kaupalle. Kalle pelasti tilanteen toimittamalla sormukset ennen seremoniaa.

Jutan ja Ismon hääseremonia pääsi vihdoin alkamaan, mutta ennen kuin Ismo ehti sanoa ”tahdon”, Salla ryntäsi kirkkoon ja julisti rakastavansa Ismoa edelleen. Ismo järkyttyi entisestään, kun Salla paljasti hänellä olevan Ressu-niminen poika, joka paljastui Ismon kauppa-apulaiseksi, Esaksi.

Salatut elämät jälleen syksyllä arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja