Salkkareiden kohahduttavassa päätösjaksossa häät, uhkailua ja jättiyllätys – lue, mitä on luvassa!

Salkkareiden juhlakaudelle jännittävä päätös 0:30

Kevään Salatut elämät -kausi päättyy tänään dramaattiseen jaksoon.

Salatut elämät jäävät keskiviikkona kesätauolle dramaattisen päätösjakson saattelemana.

Jaksossa nähdään, kuinka Ismo, Kalle ja kumppanit meinaavat ratkaista Jutan kasvojen iho-ongelman, joka syntyi, kun hän unohti ottaa kasvonaamion pois kasvoiltaan. Miten tilanteen kanssa edetään ja kuka rientää pelastamaan päivän?

Eva on kateissa ja Jiri tivaa Aarolta uhkaillen tietoa tämän olinpaikasta. Jiri käy Nella kanssa vakavan keskustelun Nellan äidin katoamisesta. Nella on erityisen huolissaan siitä, että Eva on jättänyt Pihlajakadun lopullisesti.

Lopulta jaksossa nähdään, mikä tilanne Evalla on mökissä, jonne Aaro hänet kaappasi. Evaa mökissä vahtii Aaron äiti Anni. Aaro vierailee jaksossa Evan luona ja selittää tälle käynnissä olevaa tilannetta sekä selittää, miksi hän on tuonut Evan syrjään Pihlajakadulta.

Jutta ja Ismo ovat lopulta valmiita astelemaan vihdoin alttarille, mutta komplikaatioita syntyy jälleen. Tilannetta aletaan selvittäää viime hetkellä ennen häitä ja nähtäväksi jää, onnistuuko Ismo vieläkään astelemaan avioliiton rauhaisaan satamaan.

Jakson lopussa on luvassa vielä yksi hämmästyttävä yllätys, joka järisyttää Pihlajakadun asukkien maailmaa toden teolla.

Salattujen elämien kevään päätösjakso tänään keskiviikkona kello 19:30 MTV3-kanavalla.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat