Salkkarit-kauden viimeiset juonipaljastukset! Pihlajakadun asukkaat joutuvat todistamaan suurta tragediaa

Kurkkaa Salkkareiden kauden viimeisiin jaksoihin! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden kauden päätösjaksoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämistä nähdään kevätkauden viimeiset jaksot.

Ensi viikolla Salatuissa elämistä nähdään kauden viimeiset jaksot maanantaina ja tiistaina. Kausi huipentuu jännittäviin, joskin traagisiin tapahtumiin. 

Sabrina näyttää Mikille valvontakameravideon kotiinsa tunkeutuneesta hiippailijasta ja syyttää edelleen Sampoa asiasta. Sabrina ajautuu käsirysyyn vainoajansa kanssa.

Nellalla on suuria uutisia Evalle ja Jirille.

Camilla ja Aki avioituvat. Ikionnellinen hääpari suuntaa häämatkalleen helikopterilla.

Kalle järkyttyy, kun Ismo kertoo, että tietää Kallen salanneen häneltä Lassen ja Jutan suhteen. Ismo sortuu lyömään Kallea. Kesken riidan Laitelat hätkähtävät ulkoa kuuluvaa kovaäänistä räjähdystä.

Tale, Sanni ja Ilja ovat lähdössä lomalle Espanjaan yhdessä Jannen kanssa. Tale on unohtanut hakea passinsa Ullan luota, mutta Janne noutaa sen ystävänsä puolesta. Seurue matkaa jo lentokentälle, kun Sanni tajuaa, että Janne on ottanut vahingossa Ullan passin Talen passin sijasta. Porukka palaa Pihlajakadulle ja Tale saa mukaan oman passinsa. Ehtivätkö he kuitenkaan enää lentokoneeseen?

3795: Ismo ja isku vasten kasvoja
3796: Ikuisesti sinun

Salatut elämät jää kesätauolle 23.6. nähtävän kauden päätösjakson myötä. Pihlajasadun 3. kausi alkaa maanantaina 29.6. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat