Salattujen elämien juonipaljastuksia! Pariskunta tekee vaikean päätöksen avioliittonsa kohtalosta – paljastuuko syrjähyppy?

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Cindy ja Salla uskovat antavansa Lasselle opetuksen jätettyään tämän yksin työvuoroon. Samaan aikaan epätoivoinen Lasse päätyy pyytämään apua Jereltä ja kiroaa hänelle tempun tehneet naiset.

Henrikin pariksi joutunut Nella ahdistuu entisestään, kun tajuaa joutuvansa viettämään illan Henrikin ja koulutehtävän parissa. Kaksikko on päätyä suutelemaan, mutta Aki keskeyttää vahingossa tilanteen viime hetkellä. Nellan hämmennys kasvaa, kun hän törmää Kristianiin, joka ei pysty olemaan flirttailematta hänelle.

Elina hämmentyy, kun Noel, Gunnar ja Kari herättävät hänet Talen huoneessa. Elina huolestuu, kun tajuaa, että on kävellyt unissaan ulkona. Myös Noel on huolissaan, mutta keksii keinon saada Elina tasapainoon.

Kerrostalon oveen ilmestyy yhtiökokouskutsu, ja Ismo, Gunnar ja Lasse tajuavat harmikseen, että Aki on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Lasse, Ismo ja Gunnar pelkäävät kieron Akin suunnitelmia taloyhtiön ja sen asukkaiden varalle ja päättävät videopuhelun soittaneen Ullan kannustamana tehdä lopun Akin puheenjohtajuudesta.

Jere ilahtuu, kun Cindy tarjoutuu avuksi kahvilan remontin viimeistelyyn Ainon peruttua tulonsa. Jere ja Aino ajautuvat riitaan.

Miki ja Susu sopivat keskustelevansa illalla avioliittonsa tilasta. Susu tunnustaa katuvaisena Jutalle, että harrasti seksiä Akin kanssa, eikä tiedä mitä ajatella avioliitostaan Mikin kanssa. Toisaalla Lindan kanssa keskusteleva Miki saa toivonkipinän, että Susu saattaisi olla valmis yrittämään vielä hänen kanssaan. Mikille. Pariskunta tapaa sovitusti.

Salla salaa harminsa, kun todistaa jälleen Karin ja Lindan lämpimiä välejä. Kari kertoo Sallalle pallotelleensa Taalasbissen mainoskampanjaideoita Lindan kanssa. Sallan mustasukkaisuus nostaa päättään, joten hän painostaa Sampoa nostamaan panoksia Lindan hurmaamisessa.

3965: Ciao a tutti, huutaa Elina
3966: Miehet, jotka vihaavat Akia
3967: Ainolle kaikki on pelkkää uhitelmaa
3968: Mä annan sut pois

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja