Mainos

Uudenvuoden ahdistelutapaukset puhuttavat – Video: MTV Uutiset vieraili tapahtumapaikoilla

1:34

Poliisin julkistamat tiedot Helsingin keskustassa uudenvuoden tienoilla tapahtuneesta ahdistelusta ja seksuaalirikoksista ovat herättäneet kiivasta kommentointia muun muassa sosiaalisessa mediassa. 

Poliisi kertoi eilen saaneensa tietoonsa useita naishenkilöihin kohdistuneita seksuaalirikoksia, jotka tapahtuivat Helsingin keskustassa vuodenvaihteeseen liittyvien juhlallisuuksien yhteydessä.

Eiliseen mennessä illan tapahtumista on tehty yhteensä 15 rikosilmoitusta.

– Milloin ihmeessä meidän päättäjät alkavat herätä todellisuuteen? Suomi EI tarvitse tällaista toimintaa yleisötapahtumissa, sanoo Peter MTV Uutisten Facebook-ryhmässä.

– Äitiä myös lyötiin...teinitytön äitinä tuntuu todella pahalta ja etenkin se miten Yle ja muut tahot vaan vähättelevät. Tämäkö on Suomessa tulevaisuus?, kyselee Marjut.

Moni kommentoija pohtii myös sitä, onko kevään ja kesän juhlissa, kuten vappuna, odotettavissa vieläkin enemmän rikoksia.

Poliisi luonnehti tapahtumia uudeksi ilmiöksi sekä laajuudeltaan että tekotavaltaan. Poliisin tietojen mukaan ahdisteluun liittyi monessa tapauksessa useita henkilöitä, jotka saartoivat uhrin keskellä Helsinkiä.

MTV Uutisten toimittaja Eetu Ruonakoski vieraili tapahtumapaikoilla. Yllä olevalla videolla hän kertoo, mitä poliisin tietojen mukaan keskustassa uutenavuotena tapahtui.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.