Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä suosittaa liikuntapaikkojen sulkupäätöksen purkamista – avi tiedottaa päätöksistä vielä tänään

Koordinaatioryhmän mukaan edellytykset rajoituksille eivät enää täyty.

Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä suosittelee Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että se purkaa kokonaisuudessaan liikunta- ja virkistystiloja koskevan sulkumääräyksen.

Tiedotteen mukaan edellytykset rajoituksille eivät enää täyty, vaikka kuormitus sosiaali- ja terveydenhuollossa on yhä korkealla tasolla.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti viikko sitten jatkaa HUSin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä 7.2.2022 asti. Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä päätti eilisessä kokouksessa suositella, että aluehallintovirasto purkaisi tuon päätöksen kokonaisuudessaan 1.2. alkaen.

Aluehallintovirasto kertoi Twitterissä tiedottavansa uusista päätöksistä vielä tänään.

Yleisötilaisuuksiin sisätiloissa suositellaan uusia rajoituksia

Lisäksi Uudenmaan koordinaatioryhmä suosittelee Etelä-Suomen aluehallintovirastolle, että se jatkaa voimassa olevaa yleisötilaisuuksia koskevaa rajoituspäätöstä 31.1. jälkeen siten, että sisätilojen istumapaikalliset enintään 50 henkilön tilaisuudet sallitaan 1.–15.2.

Lisäksi ryhmä suosittaa, että aluehallintovirasto jatkaa voimassa olevaa asiakastilojen terveysturvallista käyttöä koskevaa määräystä 31.1. jälkeen kahden viikon ajan 1.–15.2.

Lue myös:

    Uusimmat