Uuden singlen julkaissut Jannika B: Lapsen kanssa musiikkia syntyy vähemmän, mutta se on parempaa

Laulaja julkaisi keskiviikkona Skumppalaulu-nimisen singlen. Single oli toinen, jonka hän on julkaissut tyttärensä syntymän jälkeen.

Jannika B kertoo, että uusi musiikki otettiin vastaan erittäin hyvin.

– Olen ollut iloisen, onnellisen kiitollinen, että se on vastaanotettu niin hyvin. Ei sitä koskaan oikein osaa toivoakaan. Tai tietenkin toivoo, muttei kuitenkaan uskalla toivoa, että se otettaisiin hyvin vastaan. Ihmisillä on monenmoisia mielipiteitä siitä, mikä on hyvää musiikkia, laulaja kertoo MTV:n haastattelussa.

Vaikka singlejä on tullut ulos tänä vuonna jo kaksi, ei kokonaisen albumin julkaiseminen ole vielä näköpiirissä, vaikka materiaalia sitä varten olisikin.

– Materiaali on useamman levyllisen verran, mutta kun ei ole kiire eikä hätää julkaista, niin pikkuhiljaa katsotaan miten kokonaisuus rakentuu.

Aikaa työnteolle on vähemmän

Jannikalla ja hänen aviomiehellään, Apulannan laulaja Toni Wirtasella, on reilun vuoden ikäinen Martta-tytär.

Äitiys on vaikuttanut Jannikan mukaan työskentelytapaansa, sillä aikaa työnteolle ei lapsen kanssa löydy enää samalla tavalla kuin ennen.

– Tulee tehtyä ja ajateltua työtä vähemmän, mutta tuntuu, että kiitos sen, työtä syntyy enemmän ja se on parempaa, hän iloitsee.

Loppusyksylle laulajalla on tiedossa uuden materiaalin työstämisen lisäksi myös keikkoja. Täysimittaista kiertuetta saadaan kuitenkin odotella vielä jonkin aikaa, sillä muusikkopariskunnan lapsi on vielä niin pieni.

– Tasaisesti luomista ja keikkailua. Ja ihanana vastapainona saa olla paljon Martan kanssa kotona, Jannika kertoo lämpimästi.

Lue myös:

    Uusimmat