Jannika B vihjailee uudesta albumista: "Parasta lomaa luovaan työhön ovat Martta ja pihatyöt"

Jannika B vihjailee, että tulevana syksynä fanien korviin saattaa kantautua uutta musiikkia.

Suosikkimuusikko Jannika B on julkaissut urallaan kaksi studioalbumia. Niistä viimeisin, Šiva, ilmestyi maaliskuussa 2014. Maaliskuussa 2016 Jannika B julkaisi Niagara-singlen kahden vuoden tauon jälkeen ja keväällä 2017 uusia kappaleita on ilmestynyt jo kolme.

Parin vuoden tauon aikana muusikon elämä mullistui, kun hänestä tuli pienen Martta-tytön äiti. Nyt Jannika B kertoo MTV.fin haastattelussa, että uutta materiaalia syntyy jatkuvalla syötöllä.

– Uutta tehdään koko ajan, luova työ ei lopu koskaan eikä siitä pääse eroon, vaikka yrittäisi. Se on varmaan vähän korvien välissä, muusikko nauraa.

– Pihatyöt ja Martta ovat paras loma siitä.

Muusikko lupailee, että tulevana syksynä uutta materiaalia kantautuu myös fanien korviin.

– Johan tässä alkaa julkaisujen kohdalla olla sellainen tilanne, että puoli levyä on jo täynnä. Eli eiköhän se levykin tule kohta. Sanotaan näin, että on kaikin puolin iso syksy tulossa, Jannika B vihjailee.

Kevään ja kesän ajan Jannika B kertoo lataavansa paukkuja syksyjä varten. Kesällä keikkarintamalla on hiljaisempaa ja suunnitelmissa siintää mökkiloma.

– Nyt, kun kerrankin teen vähän vähemmän keikkaa, ajattelin lähteä Martan kanssa vanhempieni mökille Pohjanmaalle ja olla siellä vaihteeksi enemmän kuin pari päivää, kun siihen on vihdoin mahdollisuus. Puoliso kun keikkailee pitkin Suomea koko kesän, niin mökiltä saa vähän hoitoapuakin isovanhemmilta, hän kertoo hyväntuulisena. 

Lue myös:

    Uusimmat