Mainos

Uskoo olevansa "liian kaunis käymään töissä" – kahdeksan lapsen yksinhuoltajaäiti elää tuilla

Marie Buchan uskoo olevansa  "liian kaunis työskentelemään", sillä työhaastattelijat ehdottelevat hänelle hävyttömyyksiä.

Marie Buchan, 37, ei käy töissä. Syy työttömyydelle on erikoinen: Buchan ei omien sanojensa mukaan voi hakea töitä, koska häntä isketään työhaastatteluissa tauotta, kertoo Courier Mail.

Buchan uskookin olevansa  "liian kaunis työskentelemään".

Englantilaisella Buchanilla on kahdeksan 3–15-vuotiasta lasta. Hän yritti hankkia mieleisiään töitä autoalalta, mutta kohtasi aina saman ongelman: työhaastattelijat ehdottelivat hänelle hävyttömyyksiä.

Buchanin perhe elää valtion tuilla. Hän kertoo miesten usein tiedustelleen, ”mistä muusta” Buchan on kiinnostunut autokorjaamolla työskentelemisen lisäksi. Myös kutsut drinkeille olivat yleisiä.

"Yritän niin kovasti"

Buchan on esiintynyt brittimedioissa usein: hän on aiemmin esimerkiksi yrittänyt aloittaa oman mekaanikkoyrityksen ja käyttänyt lehtien mukaan tuhansia puntia rintaleikkaukseen sekä shoppaillut kymmenien tuhansien arvoista autoa. Hän on esiintynyt tosi-tv-sarjassa Single Mum On Benefits, suom. sinkkuäidit elävät tuilla. Soraäänten mukaan nainen käyttääkin tukisysteemiä hyväkseen.

Vuonna 2016 Buchan esiintyi This Morning -ohjelmassa, jossa kertoi aikeistaan lopettaa työt kokonaan. 16 tuntia viikossa työskennelleen naisen mukaan työskenteleminen oli stressaavaa, ja elämä tuilla on helpompaa. 

Alaa opiskeleva Buchan valmistuu pian, ja aikoo vielä löytää työpaikan, jossa häntä ei huijata.

– Yritän niin kovasti. Jos joku vain antaisi minulle mahdollisuuden, todistaisin heidän luulonsa vääriksi. Tiedän tarkasti, mitä olen tekemässä, Buchan kuvaa.

***

4:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.