Uskomattoman neuvokas kissaemo vei kipeän pentunsa sairaalan ensiapuun: "Tämä lämmittää sydäntäni"

3:22
Suomessa hylätään 20 000 kissaa joka vuosi – mistä lääke ihmisten välinpitämättömyyteen?

Turkissa, Istanbulissa sijaitsevassa sairaalassa todistettiin hämmästyttävää näkyä, kun kissaemo toi sairaan pentunsa hoitohenkilökunnan pakeille.

Merve Özcan -niminen Twitter-käyttäjä jakoi kuvia kissasta, joka toi kipeän poikasensa turkkilaisen sairaalan ensiapuun. Päivitys levisi viraaliksi saaden yli 88 000 tykkäystä sekä kansainvälisen median huomion. Tapauksesta kertoo muun muassa Mirror.

– Olimme tänään sairaalan ensiavussa, kun kissa kiirehti sisään pentu suussaan, Merve kirjoittaa.

Kuvista näkyy, miten sairaalan henkilökunta riensi kissojen avuksi. Kissat tarkastettiin näkyvien vammojen varalta, ja pennun toimenpiteiden ajaksi emolle tarjottiin maitoa ja ruokaa.

Kissoilla ei ollut näkyviä vammoja, mutta ne vietiin varmuuden vuoksi eläinlääkärille. Myöhemmin paikallinen media raportoi, että kissat voivat nyt hyvin.

Turkissa kodittomia eläimiä kohdellaan ystävällisesti

Turkkilaiset ovat tunnettuja vieraanvaraisesta asenteestaan kodittomia eläimiä kohtaan. Tapaus huomioitiin myös Redditissä, jossa kerrottiin tarkemmin turkkilaisten tavasta kohdella kulkukissoja ja -koiria.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Turkissa kulkukissat ja -koirat ovat kuin kaikkien lemmikkejä. Niille on tarjolla ruokaa ja juomaa joka kulmalla. Kissat ovat tervetulleita moskeijoihin elämään ja nukkumaan, päivityksen tekijä, nimimerkki belkigeliryarin, kirjoittaa.

Kommenteissa tapaus sai osakseen ihastelua.

– Kissat tietävät, mistä saada apua. Tämä lämmittää sydäntäni, kommentoi nimimerkki brutelitops.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja