Uskomaton voimannäyte: 62-vuotias mies lankutti yli 8 tuntia putkeen ja rikkoi maailmanennätyksen – salaisena aseena rock-musiikki

62-vuotias entinen merijalkaväen sotilas teki huiman ennätyksen – lankutti yli kahdeksan tuntia putkeen 1:06

Amerikkalaismies rikkoi lankkupidon, eli ”lankutuksen” maailmanennätyksen uskomattomalla suorituksella. 62-vuotias George Hood pysyi asennossa yli 8 tunnin ajan. Asiasta uutisoi CNN.

Hood kannatteli itseään kyynärvarsiensa varassa lankkuasennossa uskomattomat 8 tuntia, 15 minuuttia ja 15 sekuntia. Suoritus tehtiin tehtiin 15. helmikuuta. Guinness World Records on vahvistanut, että kyseessä on uusi maailmanennätys.

CNN:n mukaan Hood on entinen Yhdysvaltain merivoimien sotilas. Hän ei lähtenyt ennätysyritykseensä täysin kuiviltaan, sillä hän on rikkonut lankutusennätyksen aiemminkin, vuonna 2011. Tuolloin hän pysyi asennossa kuitenkin ”vain” tunnin ja minuuttia.

Maailmanennätyssuoritustaan varten Hoodin kerrotaan harjoitelleen keskimäärin jopa 7 tuntia päivässä puolentoista vuoden ajan. Tuona aikana miehen kerrotaan viettäneen aikaa lankkuasennossa kaikkiaan 2100 tuntia.

Rautaisen keskivartalon lisäksi Hoodilla on salainen ase.

– Arvaatteko mitä teen, kun on rankkaa? Laitan musiikin niin isolle, että tuntuu kuin olisi rock-konsertissa. Olen aina haaveillut olevani 80-luvun rokkitähti. Ainakin noiden 8 tunnin, 15 minuutin ja 15 sekunnin ajan olinkin rokkitähti. 

Lue myös:

    Uusimmat