Uskomaton fakta: Sebastien Loeb lyö yksinään joukon suomalaisia rallilegendoja – tämä video toi Marcus Grönholmille kylmät väreet

Sebastien Loebin sensaatiomainen voitto Monte Carlon MM-rallissa nosti uudestaan esiin sen faktan, että 47-vuotiaan ranskalaismestarin ura rallin MM-sarjassa on suorastaan ilmiömäinen. 

C Moren studiossa esitettiin ennen Loebin sunnuntaisen voiton varmistumista insertti hänen urastaan sekä faktoja hänen saavutuksistaan. Kyseiset lukemat päivittyivät Monte Carlossa seuraavaan muotoon: 181 MM-starttia, 80 voittoa ja kaikkiaan 120 palkintosijaa. 

Varsinkin voittoennätys on huima, sillä kolme eniten kisavoittoja saavuttanutta suomalaista, Marcus Grönholm (30), Tommi Mäkinen (24) ja Juha Kankkunen (23), pystyivät yhteensä 77 ykkössijaan. 

– Oli vähän kylmät väreet, kun katselin tuossa vanhoja muistoja, urallaan Loebin kanssa useita hurjia taisteluita käynyt C Moren asiantuntija Marcus Grönholm totesi nähtyään pääkuvan videolla olevan insertin. 

Miten Grönholm luonnehtii Loebia rallikuljettajana ja ihmisenä? Katso yllä oleva insertti ja Grönholmin kommentit ranskalaislegendasta. Alla tunnelmia Monte Carlon MM-rallin maalista, kun Loeb oli varmistanut voittonsa. 

Lue myös:

    Uusimmat