Uskoisitko tatuoiduiksi? Eric tatuoi kynnet amputoituihin sormenpäihin

2:05
Tatuointien poistaminen on yleistynyt, mutta miksi? Katso video aiheesta yltä!

Tatuointitaiteilijan upeat, aidonnäköiset luomukset amputoiduille ja syöpää sairastaneille ovat nousseet hitiksi sosiaalisessa mediassa. Aiheesta uutisoi muun muassa LadBible.

Raajan tai muun kehon osan menettäminen on aina kenelle tahansa kova paikka. Amerikkalainen tatuointitaitelija kuitenkin pyrkii tuomaan näille ihmisille helpotusta tarjoamalla hurjan realistiselta näyttäviä tatuointeja aivan ilmaiseksi.

Illinoisissa tatuointistudio Eternal Inkissä työskentelevä Eric Catalano on tehnyt tatuointeja pääasiassa rintasyövästä selvinneille, mutta nyt myös amputoidulle henkilölle.

Hyväntekeväisyystatuointeja jo yhdeksän vuotta

Hyväntekeväisyystyönsä tatuointien parissa Catalano aloitti jo vuonna 2010 levittääkseen tietoisuutta rintasyövästä. Silloin hän tatuoi ilmaiseksi naisille vaaleanpunaisia nauhoja, rintasyövän symboleja, ja viiden vuoden aikana tatuointeja tehtiin yhteensä 1 500.

Sitten Catalano halusi tehdä jotain konkreettista vain tietoisuuden levittämisen lisäksi, ja hän kehitti 3D-nänni-implantin. Tekniikkansa ansiosta Catalano pystyi luomaan rinnanpoistoleikkaukseen joutuneille aidonnäköisen nännin ja nännipihan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viime viikon tiistaina mies tarttui jälleen uusiin haasteisiin tatuoimalla kynnet miehelle, jonka sormenpäät oli amputoitu – tietenkin ilmaiseksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He ovat kärsineet jo niin paljon"

Kuvat tatuoiduista kynsistä levisivät Facebookissa, Imgurissa ja Redditissä, jossa ne muodostuivat nopeasti viraaliksi. Catalano on saanut työstään valtavasti kehuja sekä kyselyitä vastaavanlaisiin aidonoloisiin töihin.

Aiemmin mies on tehnyt ilmaisia töitä muutaman kuukaudessa tavallisen päivätyönsä ohella, mutta nyt hän kerää varainkeruukampanjalla rahaa voidakseen auttaa yhä useampia leikkauksiin joutuneita.

– Minusta tuntuu kamalalta periä maksu ihmisiltä, jotka ovat jo kokeneet kipua ja vaurioita tai kamppailevat elämän ja kuoleman kanssa. He ovat kärsineet jo niin paljon, Catalano kuvaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Instagram, LadBible, Riverfront Times

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja