Uskoisitko, että Edson on 53-vuotias? Miestä luullaan parikymppiseksi

53-vuotiasta Edsonia luullaan usein parikymppiseksi.

Kirjailija Edson Brandao on 53-vuotias. Alankomaissa asuvaa miestä luullaan kuitenkin nuoremmaksi, kertoo Fox News. Moni olettaa Edsonin olevan reilusti alle kolmekymppinen.

Edson on haastattelussa vannonut, ettei ole käynyt esimerkiksi plastiikkakirurgilla.

– Saavutin tavoitteeni luonnollisesti ruoalla, hedelmillä, vihanneksilla, juomalla paljon vettä, hän kuvaili Daily Mailille.

Vasen kuva on otettu kymmenen vuotta sitten, oikealla Edson nyt. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Treenaa pävittäin ja syö terveellisesti

Edson käyttää myös ikääntymisen merkkeihin suunniteltuja ihovoiteita. Hän juo päivittäin mineraalivettä ja treenaa sekä painoilla että sykettä nostavilla harjoitteilla. Edson välttelee sokeria, paistettua ruokaa, limuja ja "teollisia välipaloja".

– Näen kehoni temppelinä, jossa sieluni elää. Siksi pidän huolta tästä arvokkaasta luojan lahjasta, mies kuvaili haastattelussa.

Edsonin mukaan moni arvaa hänen iäkseen 25 vuotta ja häkeltyy kuullessaan totuuden.

– Tunnen oloni aivan samanlaiseksi kuin parikymppisenä, energiatasoni on sama. Rehellisesti sanottuna oloni on parempi kuin koskaan, hän kuvaa.

Edson vuosien varrella. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tykkään inspiroida ihmisiä"

Edsonin mukaan ensimmäinen askel nuoruuteen on hyväksyä itsensä ja rakastaa itseään; sitten on tärkeää luoda itselle sopiva terveysrutiini.

– Tykkään inspiroida ihmisiä ja tarjota heille positiivisen viestin siitä, että mitä tahansa elämässä voi saavuttaa, jos todella haluaa. Olen elävä todiste siitä, että ihminen voi pysyä ja tuntea olevansa nuori, vaikka hän vanhenee.

Lue myös:

    Uusimmat