Useat älypuhelinvalmistajat julkistavat uutuuksiaan elo-syyskuun vaihteessa – Sony ja Honor jo kertoneet IFA-tilaisuuksistaan

Kulutuselektroniikan IFA-messut järjestetään jälleen Berliinissä, Saksassa elo-syyskuun vaihteessa. Yleisölle messut ovat avoinna 31. elokuuta – 5. syyskuuta.

Useilta älypuhelinvalmistajilta odotetaan jälleen myös tuotejulkistuksia tapahtuman yhteydessä.

Viimeisimpänä omasta tilaisuudestaan on kertonut Huawein sisarbrändi Honor, joka lupaa ennakkokuvassaan 30. elokuuta nopeaa ja älykästä uutuutta. Ennakkospekulaatioiden perusteella kyseessä voisi olla kookkaalla näytöllä varustettu Honor Note 10, mutta tämä on vasta puhdasta arvailua. Honor saattaa lisäksi julkistaa viime aikoina tiheään huhuissa pyörineen Honor Note 10:n joka tapauksessa jo aiemmin Kiinassa.

Muista valmistajista Sony on jo kertonut järjestävänsä myös oman IFA-tilaisuutensa myös torstaina 30. elokuuta. Sonylta odotetaan uusia Xperia XZ3 -huippupuhelimia.

Samsung julkistaa syksyn tärkeimmän älypuhelinuutuutensa Galaxy Note9:n jo aiemmin 9. elokuuta New Yorkissa. Samassa tilaisuudessa Note9:n kanssa päivänvalon näkevät myös viimeisimpien huhujen mukaan Galaxy Watch -älykello sekä Samsungin Bixby-älykaiutin. Samsungilta odotetaan julkistuksia kuitenkin myös IFAn yhteydessä, ja mobiililaitteiden puolelta uutuudet tuolloin saattavat keskittyä tabletteihin, jollei Samsung julkista Galaxy Tab S4:ää ja muita edullisempia uutuustablettejaan myös jo aiemmin.

Apple julkistaa omat uutuutensa omissa tilaisuuksissaan oman aikataulunsa mukaisesti, mutta Honorin, Sonyn ja Samsungin jatkoksi myös ainakin Huaweilta ja todennäköisesti myös Lenovon Motorolalta on lupa odottaa ainakin jotakin uutta IFAn yhteydessä.

Sen sijaan suomalaisittain kiinnostavista merkeistä OnePlus ja Nokia-puhelinyhtiö HMD Global puolestaan eivät ole myöskään aiemmin tehneet julkistuksia IFA-messujen aikoihin. Myös OnePlussalta sekä HMD Globalilta kuitenkin odotetaan vielä uusia huippuluokan älypuhelimia loppuvuoden aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja