Usain Boltin maailmanennätystä himoavalta juoksijatähdeltä omalaatuinen vertaus – "200 metriä on vaimoni"

2:30
Noah Lyles kilpailee keskiviikkona Monacon Timanttiliigassa.

Kauden kymmenes Timanttiliigan osakilpailu käydään keskiviikkona Monacossa. Yksi yleisurheiluillan mielenkiintoisimmista nimistä on 200 metrin kaksinkertainen MM-kultamitalisti Noah Lyles.

Eugenen MM-kisoissa Lyles nappasi kultaa omalla ennätysajallaan 19,31. Kyseessä on kolmanneksi nopein aika koskaan 200 metrillä.

– On ollut hyvä kausi. Urani paras. En ollut viime kauteen tyytyväinen, mutta sitten tapahtui täyskäännös, Lyles kertoo MTV Urheilulle.

25-vuotias pikajuoksija on noussut vauhdilla yleisurheilumaailman kärkeen.  Usain Boltin vuonna 2009 juoksema kivenkova maailmanennätys 19,19 on Lylesin tähtäimessä. Lyles ei ota kuitenkaan paineita.

– En tiedä koska se tapahtuu. Sehän tässä onkin se hauskuus. Niin kauan täytyy juosta, kunnes se tapahtuu, Lyles naurahtaa.

Lylesin mukaan ihmiset ajattelevat, ettei hän pysty rikkomaan jamaikalaisen ennätystä. Hän pitää asetelmaa kuitenkin kiitollisena.

– Niin kauan kuin ihmiset ajattelevat niin, on helppo yllättää, hän sanoo.

Lylesin lisäksi katseet kohdistuvat Monacossa erityisesti kahteen lajiin. Katso pääkuvan videolta Tulosruudun juttu, jossa C Moren asiantuntija Tommi Evilä kertoo muun muassa, mitä EM-kisoihin valmistautuvan seiväshyppääjän Wilma Murron kannalta mielenkiintoista Monacossa tapahtuu.

Lylesin kaikki paukut on asetettu kahdensadan sileälle. Mies heittää asiasta omalaatuisen vertauksen.

– Voisi sanoa, että 200 metriä on vaimoni. Hän hyväksyi kosintani Eugenen MM-kisoissa, Lyles päättää.

Monacon Timanttiliigaosakilpailu katsottavissa illalla C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja