Mainos

USA:ssa löytyneen perheenäidin ystävä: Hän ei ollut koditon

Yhdysvaltalaisen perheenäidin katoamisesta on tullut julkisuuteen uusia tietoja, kun hänen ystävänsä on kertonut, ettei Brenda Heist ollut koditon.

Yli kymmenen vuotta kateissa ollut Brenda Heist oli ehditty julistaa kuolleeksi, kunnes hän ilmoittautui viranomaisille Floridassa viime viikolla. Hän oli jättänyt miehensä ja kaksi alaikäistä lastaan 11 vuotta sitten Pennsylvaniassa. Hänet oli nähty viimeksi kotikaupungissaan viemässä lapsia kouluun.

Poliisille hän kertoi nyt, että jätti perheensä hetken mielijohteesta, kun ryhmä liftareita pyysi häntä mukaansa Floridaan. Nainen kertoi syyksi eroprosessin ja rahavaikeuksien aiheuttaman stressin. Hän kertoi asuneensa Floridassa muun muassa siltojen alla ja asuntovaunussa.

Hänen ystävänsä Sondra Forrester kertoo uutiskanava CNN:lle, ettei Brenda Heist ollut Floridassa koko aikaa koditon, vaan asui noin vuoden Forresterien kotona, ja muun muassa ystävystyi Forresterien pikkupojan kanssa. Brenda Heist eli Floridassa valenimellä Lovey Smith.

– Kun näin uutisissa hänen kuvansa, kauhistuin miten huonolta hän näytti. Näin hänet viimeksi noin puoli vuotta sitten, eikä hän silloin näyttänyt tuolta, sanoi Sondra Forrester CNN:lle.

– Halusin kertoa asiasta pojalleni ennen kuin hän näkisi Loveyn kuvan uutisissa, mutta poikani sanoi, että hän tiesi jo, että Loveyn oikea sukunimi olikin Heist. Lovey oli kertonut sen pojalleni silloin kun hän asui meillä.

Surffasi netissä

Sondra Forrester kertoo tutustuneensa Brenda Heistiin vuonna 2010, kun Heist alkoi siivota heillä. Vähitellen naiset ystävystyivät.

– Hän kertoi olleensa vaikeassa suhteessa, ja minun kävi häntä sääliksi. Sanoin että hän voisi muuttaa meille, ja hän muutti meille vajaaksi vuodeksi.

Forresterin mukaan Brenda Heist ei ollut yksinäinen. Hän käytti kännykkää, hänellä oli Facebook-profiili ja hän käytti netin deittipalveluja.

– Hänellä oli muitakin ystäviä kuin minä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.