Urpouden huippu: Autoaan kaupitellut mies kyllästyi huonoihin tarjouksiin – tuhosi harvinaisen jenkkirautansa antaakseen renkaanpotkijoille "opetuksen"

1:35
Filippiinien määräsi laittomasti maahantuotuja superautoja tuhottavaksi. Autojen arvo oli yli 5,5 miljoonaa dollaria.

Kepillä jäätä kokeilevat ostajaehdokkaat ja muut renkaanpotkijat ovat tuttuja kaikille, jotka ovat joskus yrittäneet myydä autonsa itse. Eräällä yhdysvaltalaismiehellä meni kuitenkin kuppi totaalisesti nurin, kun auto ei mennyt kaupaksi.

Jos olet myymässä autoasi ja saat siitä riittämättömiä tarjouksia, et todennäköisesti menetä malttiasi, vaan jatkat elämääsi ja jäät odottelemaan oikeaa ostajaa. Saatat ehkä jopa alentaa hintapyyntöä, mikäli vajavaisia tarjouksia alkaa sataa enemmänkin.

Yhdysvaltalainen Daniel Gagliardi ei kuitenkaan kuulu näihin tyyppeihin. Hieman harvinaisemman puoleista, mutta hieman jo elämän laiminlyömää, vuosimallin 1970 Dodge Charger 500:aa kaupannut Gagliardi kyllästyi hänen aikaansa tuhlanneisiin ostajaehdokkaisiin ja päätyi radikaaliin temppuun.

Gagliardi vei autonsa paikalliselle romuttamolle, jossa traktori teki Dodgesta selvää jälkeä. Gagliardin mukaan hän halusi antaa alhaisia tarjouksia tehneille "opetuksen", mutta jotenkin tuntuu, että pilkka osui nyt omaan nilkkaan.

Hän pyysi autostaan 10 000 dollaria, mikä oli aiheesta uutisoineen Carscoops-sivuston mukaan auton kunto huomioiden aika paljon, mutta ei mitenkään täysin poskettomasti.

Tässä pelleilyssä ei kuitenkaan ole lainkaan voittajia. Gagliardi menetti itse mahdollisuuden hyvään kauppaan, ja vastaavan auton omistajat menettivät mahdollisuuden jopa varaosiin.

Katso video täysin älyvapaasta operaatiosta alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja