Urheilutähden järkytys keskeytti haastattelun – sitten tapahtui jotain odottamatonta: "Näin ilta ei saa päättyä"

Käsipallotähti Jim Gottfridsson järkyttyi kesken MM-kisahaastattelun, kun hallista tuotiin epilepsiakohtauksen saanut nuori poika. Gottfridssonilta nähtiin tämän jälkeen upea ele.

Ruotsi oli voittanut omassa ottelussaan Kap Verden ja Gottfridson oli ollut ottelun jälkeen hallin ulkopuolella haastattelussa, kun hoitohenkilökunta tuli ulos kantaen paareilla noin 10-12-vuotiasta poikaa. Ruotsalaistähti järkyttyi näkemästään ja keskeytti haastattelun.

– Hitto! Onko kaikki kunnossa? Kuinka hän voi, Gottfridsson kysyi pojan äidiltä. 

Gottfridsson kokosi hetken ajan itseään, minkä jälkeen hän muistutti häntä haastatelleelle Aftonbladetin toimittajalle, että on olemassa tärkeämpiä asioita kuin voittohaastattelu. 

Poika oli saanut epilepsiakohtauksen ja hänet vietiin hetkeä myöhemmin ambulanssilla pois hallilta. Poika näytti tuolloin piristyneemmältä. Gottfridsson seurasi tapahtumien kulkua tarkasti ja otti tämän jälkeen yhteyttä lajiliiton pääsihteeriin Robert Wedbergiin.

– Sanoin, että meidän pitää tehdä jotain hänelle. Näin heidän ottelunsa ja iltansa ei saa päättyä, Gottfridsson kertoi.

Maajoukkue ja liitto keksi piakkoin useamman tavan, joilla he voisivat muistaa poikaa ja hänen perhettään.

– Hän saa tietenkin maajoukkueen pelipaidan, jonka kaikki pelaajat ovat signeeranneet ja sitten hoidamme heille liput johonkin ensi viikon otteluumme. Toivon, että heidän on mahdollista tulla tuolloin, Gottfridsson sanoi.

– Se kosketti minua. Isällinen puoleni tuli esiin, kahden lapsen isä Gottfridsson päätti.

Ruotsin Gottfridsson on saavuttanut urallaan Euroopan mestaruuden sekä MM-hopeaa. Hänet on valittu kahdesti EM-kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Ruotsi on voittanut MM-kisoissa molemmat ottelunsa ja varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Se kohtaa maanantaina alkulohkon päätöspelissä Uruguayn.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja