Urheilusankareita ja näyttäviä kaunottaria – tässä ovat Linnan juhlien odotetuimmat vieraat

Tänä vuonna Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanoton teema on tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu. Linnan juhlissa nähtävät vieraat ovat saaneet kutsunsa muun muassa tähän teemaan perustuen. 

Perjantaina 6. joulukuuta noin 1700 kutsuvierasta kokoontuu juhlistamaan 102-vuotiasta itsenäistä Suomea Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle

Tänä vuonna Presidentinlinnassa nähdään kansanedustajien lisäksi muun muassa paljon toimittajia, kirjailijoita, urheilijoita sekä yhteiskunnallisia vaikuttajia.  

Illan odotetuimpia vieraita ovat jääkiekon maailmanmestaruuden voittaneita Leijonia edustavat kapteeni Marko "Mörkö" Anttila sekä kapteenistoon kuuluneet Mikko Lehtonen sekä Veli-Matti Savinainen.

Odotettuihin urheilijavieraisiin kuuluu myös Huuhkaja-kapteeni Tim Sparv ja hänen tyttöystävänsä Jitka Novackova, joka on entinen Miss Tsekki.

Linnaan saapuvista vieraista kansanedustajat ovat tämän vuoden odotetuimpia pukeutujia. Esimerkiksi aiemmin näyttävästi vastaanotolle pukeutuneen kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkosen asua odotetaan suurella mielenkiinnolla, kuin myös SDP:n kansanedustaja Maria Guzeninan. Myös tasavallan presidentin puoliso rouva Jenni Haukion asu on yksi illan odotetuimmista.

Näyttelijänä tunnettu Pirkka-Pekka Petelius (vihr.) nähdään Linnassa ensimmäistä kertaa kansanedustajana. Hän meni hiljattain naimisiinErika Skönin kanssa.

Yksi illan erikoisimmista asuista nähään siivousalan yrittäjä Saana Tynin yllä. Tyni saapuu Linnaan käytetyistä mopeista valmistetussa takissa. Hänen pukunsa on tehty kierrätetystä hääpuvusta ja koristeet on tehty vanhoista siivousliinoista.

Erikoislähetys Linnan juhlista 6.12. klo 17.00 alkaen MTV Uutiset Livessä – näe parhaat etkot, mielenkiintoisimmat vieraat ja vauhdikkaimmat jatkot meidän kanssamme!

Erikoislähetys Linnan juhlista MTV Uutiset Livessä – mielenkiintoisimmat vieraat ja vauhdikkaimmat jatkot 1:06

Lue myös:

    Uusimmat