Urheilun- ja viihdemaailman tähdet tapasivat Uuden lastensairaalan pikkupotilaita: "On Parasta nähdä se hymy ja katse siinä"

Urheilun- ja mediamaailman tähdet pääsivät tutustumaan Uuteen lastensairaalan ja sen pikkupotilaisiin. Julkisuudesta tutut tähdet ilahduttivat potilaita tuomalla paikalle iloista joulumieltä, sekä C Moren tervehdykset.

Uuden lastensairaalan pikkupotilaat saivat tänään viihdyttäviä vieraita, kun C More järjesti potilaille unohtumattoman kohtaamisen tv:stä tuttujen vieraiden kanssa yhdessä Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa.

Sairaalassa vierailivat Possesta tutut Jarppi Leppälä ja Kalle Lamberg, Putous-näyttelijät Ernest Lawson, Terhi Suorlahti, ja Lauren Lehtinen.

Sairaalassa lapsia ilahduttivat myös jalkapallon asiantuntijat Mika Väyrynen, Mikael Forssell sekä Ile Uusivuori.

Possesta ja Duudsoneista tuttu Jarppi pääsi lukuisiin yhteiskuviin pikkupotilaiden kanssa.

– Omana itsenämme mennään ja kohdataan pienet potilaat. Se on parasta nähdä se hymy ja katse siinä, Leppälä kommentoi.

Näyttelijä Kalle Lamberg ihasteli sairaalan hienoja puitteita.

– Onhan täällä hienot tilat ja kun miettii, mitä on sisällä, niin kyllä se tietyllä tapaa vähän herkistää ja tulee sellainen epäreilu fiilis, Lamberg kuvaili.

Jalkapallotähti Mika Väyrynen iloitsi lasten kohtaamisesta.

– Siinä tulee itselleen todella hyvä fiilis, kun näet lapsia ja pystyt ilahduttamaan niitä ja tuomaan piristystä päivään. Kiva nähdä hymyileviä lapsia, Väyrynen kertoo.

Entinen jalkapalloilija Mikael Forssell iloitsi myös lasten tapaamisista.

– Hienoja kohtaamisia. Me saadaan iloa ja potilaat saavat iloa, Forssell kuvailee.

Pienet lastensairaalan potilaat pääsivät yhteiskuviin suosikkitähtien kanssa. Lapset saivat myös C Morelta joulutervehdykset kalentereineen.

Lue myös:

    Uusimmat