Urbaanilegenda onkin totta! Ihmiset sirottelevat läheistensä tuhkia Disney Worldiin: "Kauhutalossa on niin paljon tuhkaa, ettei se ole enää edes hauskaa"

Legendan mukaan Disney World -puistot ovat suosittuja paikkoja sirotella vainajan tuhkat. Wall Street Journalin mukaan näyttää siltä, että huhu on totta!

Video: "Löydät vielä uuden puolison" – Mari kertoo, mitä ei kannata sanoa surevalle.

Jo vuosia netissä on kiertänyt huhu siitä, että Disney World -huvipuistoilla olisi karmiva salaisuus. Legendan mukaan puistot ovat suosittuja paikkoja sirotella vainajan tuhkat.

Nyt näyttää siltä, että huhu on totta.

Työntekijöillä oma koodi tuhkien siivoukselle

Wall Street Journalin haastattelemat puistovalvojat vahvistivat, että moni todella tuo edesmenneen läheisensä jäännökset puistoon. Tieto levisi välittömästi useisiin medioihin.

Puistolla on käytössään koodi, joka kertoo, että alueelta on löytynyt tuhkaa. Käytetty koodi on "HEPA-siivous", joka viittaa tietynlaiseen imurimalliin. Se kykenee siivoamaan myös hyvin pieniä partikkeleita.

Tuhkaa levitetään esimerkiksi Pirates of the Caribbean -laitteeseen

Tuhkia levitetään haastateltujen henkilöiden mukaan muun muassa kukkapenkkeihin, puskiin ja nurmikoille sekä Pirates of the Caribbean - ja Dumbo-elokuvia kuvaavien huvipuistolaitteiden läheisyyteen. Suosituin paikka henkilökunnan mukaan on Haunted Mansion -kauhutalo, joka on ollut olemassa jo 49 vuotta.

– Haunted Mansion -talossa on luultavasti niin paljon ihmistuhkaa, ettei se ole edes hauskaa, eräs valvoja kommentoi.

Tuhkien sirotteleminen on erittäin kiellettyä

Wall Street Journalin haastattelemien läheisten mukaan tuhkat saa puistoon esimerkiksi lääkepurkeissa tai meikkipaketeissa.

Vaikka tuhkien levittäminen huvipuistoon voi tuntua inhottavalta, sille on yleensä koskettava syy. Vierailijat haluavat nauttia huvittelusta edesmenneen läheisensä kanssa vielä viimeisen kerran.

Jos tuhkien sirottelusta jää kiinni, ne imuroidaan, ja sirottelija joutuu poistumaan puistosta. Gizmodo-sivusto huomauttaakin, että vaikka ajatus sirottelemisen taustalla voi olla kaunis, jäännökset joutuvat todennäköisesti roskiin. Niille todella kannattaa etsiä jokin parempi loppusijoituspaikka!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja