Upean maisemakuvan taltioinut mies huomasi vasta myöhemmin, mitä taustalla tapahtuu – "hitonmoinen sattuma"

Upeasta maisemakuvasta paljastui jotain hupaisaa lähemmällä tarkastelulla.

Maisemakuvien otto ei ole aina niin yksinkertaista. Kuvakulman, valaistuksen ja kaiken muun pitää olla kohdallaan, jotta lopputulos olisi täydellinen. Erään brittimiehen nappaama otos oli kuitenkin vertaansa vailla. 

Gavin Best, 43, otti nimittäin täydellisen kuvan itse sitä tajuamatta. Mies oli kävelemässä ystäviensä kanssa Belfastissa uudenvuodenaattona, kun hän päätti pysähtyä nappaamaan kauniin maisemakuvan.

– Kun katsoin kuvia myöhemmin puhelimellani, en nähnyt mitään erikoista. Vasta muutama päivä myöhemmin, kun selailin kuvia läppärilläni, huomasin jotakin, joten zoomasin lähemmäksi, Mirror-sivustolla kerrotaan miehen todenneen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa ne täältä

Best oli onnistunut taltioimaan kuvaansa tuntemattoman ihmisen hypyn ilmaan – luultavasti jonkun toisen kuvaan tarkoitetun.

– Mietin, että se oli hitonmoinen sattuma, että satuin taltioimaan juuri tuon tietyn hetken – en ollut edes tajunnut, että siellä oli ketään, kun otin kuvan.

Jotkut Twitter-käyttäjät osoittivat huolensa siitä, oliko kuvan hyppääjä kenties hyppäämässä kallioilta alas, mutta Best vakuutti Twitterissä, että seuraavissa kuvissa kallioilla näkyy 2–3 hengen joukko ihmisiä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat