Upea Gossip Girl -sarjan tähti uskaltaa näyttäytyä miltei meikittä juhlissakin

Pyntätystä Gossip Girl -sarjan roolihahmostaan Blair Waldorfista tunnettu Leighton Meester, 25, näytti, että osaa yhdistää vapaa-ajan juhlallisuuksissa luonnollisuuden ja hurmaavuuden. Katso kuvat tähden naturellista lookista!

Gossip Girl -sarjan tähti Leighton Meester, 25, isännöi New Yorkissa ranskalaisen edesmenneen kenkäsuunnittelija Roger Vivierin liikkeessä järjestettyä cocktail-tilaisuutta oikean tyylikuningattaren tavoin. Mallin töitäkin tehnyttä Meesteriä nähdään harvoin luonnollisena, sillä hänen roolihahmonsa on äärimäisyyksiin asti pyntätty, ja naisen päivät kuluvat joko kuvauksissa tai niihin valmistautumassa. Hän on paljastanut jo aikaisemmin medialle, ettei töidensä vastapainoksi vapaa-ajallaan käytä mielellään meikkiä. Nyt Meester nähtiin vihdoin edustustilaisuudessa vähillä meikeillä, mutta hehkuvan upeana.

Meester on noussut monen ihannoimaksi julkisuuden henkilöksi kirjasarjaan perustuvan yläluokkaisten eliittinuorten elämästä kertovan Gossip Girl -televisiosarjan ansiosta. Sarjassa nuori nainen esittää toista päähahmoista, Blair Waldorfia.

Mitä olet mieltä naisen riisutusta tyylistä? Kommentoi!


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja