Uudet kauneustrendit tulevat: Viehäty raikkaasta vedestä

Suomen kauneustoimittajien yhdistys kokosi yhteen uusimmat meikkitrendit.

Ensimmäinen Kauneustoimittajien yhdistyksen kokoamista tulevista kauneustrendeistä nimettiin vedeksi.Vaikka kesä on ohi, voi kimaltelevan veden löytää myös talven koittaessa arjen piristäjänä.

Kootut kauneustrendit valittiin hyvin laajalta alalta. Meikkivinkkien lisäksi asiantuntijat pureutuivat jopa ihonhoitoon ja teemaan sopiviin tuoksuihin.

Vedeksi nimetty kauneustrendi kätkee sisäänsä kokonaisuuden, joka on raikas ja maanläheinen. Sinisilläkin sävyillä on mahdollista saada aikaan luonnollinen kokonaisuus.

Meikki

Vesi-teeman mukaisessa meikissä tärkeä lähtökohta on valoa heijastava, kuulaan vaalea iho. Satumaisen raikas meikki luodaan yhdistelemällä helmiäistä ja hienostunutta kiiltoa sekä mattaa. Meikissä yhdistellään läpikuultavaa sekä peittävää ja korostetaan näiden välistä kontrastia.

Vesi-teeman mukaan silmät meikataan erilaisilla helmiäissävyillä. Huulet meikataan joko erilaisilla matta- tai nudesävyillä tai vastakohtaisesti kiiltävän läpikuultaviksi.

Kynsilakka valitaan teeman nimen mukaisesti vesimäisistä sävyistä. Lopputuloksen ei ole syytä olla turhan huoliteltu, sillä raikasta luonnollisuutta jäljittelevä tyyli voi muistuttaa veden huuhtomasta rantahiekasta.

Ihonhoito

Olennainen osa teeman mukaista meikkiä on huolellinen ihonhoito. Raikkautta korostavassa teemassa annetaan valtavasti painoarvoa toimivalle ihon kosteutukselle. Mikäs onkaan sen tärkeämpää, kuin ihon erityisen huolellinen hoito säiden kylmetessä. Noudattaaksesi vesi-teemaa, kiinnitä erityishuomiota kosteusvoiteisiisi, valikoimasi saattaa kaivata raikastavaa päivitystä!

Nyt suositaan erilaisia merestä ja lähteistä saatavia ihonhoitotuotteita. Esimerkiksi Kuolleenmeren suolasta valmistettuja tuotteita on paljon markkinoilla, älä pelkää kokeilla jotain aivan uutta.

Hiukset

Luonnollisen teeman mukaan hiukset saavat olla vallattomat ja pitkät. Jakaus tehdään joko kauas sivulle tai aivan keskelle päätä.

Kampauksissa vesi-teemaa jäljittelevät kotiloita ja simpukoita muistuttavat letit. Vain taivas on nyt hiusten letittämisen rajana.

Tuoksut

Vesi-teeman mukaiset tuoksut ovat yhden kukan tuoksuja. Kokeile raikkaana vaihteluna vaikkapa ruusuista tai kielosta uutettuja tuoksuja.

Värit

Teeman mukaisesti sininen näkyy vahvasti tulevissa väreissä. Etenkin musteensininen, yönvioletti, laventeli sekä tumma turkoosi ovat tulevaisuudessa voimakkaasti näkyvillä kauneustrendeissä. Myös lemmikinsininen, tumma aniliini, tumma punaruskea, himmeä kaneli sekä laavakivi tekevät näyttävinä tuloaan trendirintamalla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Kauneustoimittajien yhdistys

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja