Mainos

Unohda verkkarit – 3 hyvää syytä pukeutua lennolle tyylikkäästi

Vaikka monen tunnin lentomatka juhlamekossa voi tuntua ikävältä ajatukselta, sen päälle pukemisesta löytyy myös useita hyviä puolia. 

Usean tunnin lentomatka ahtaassa koneessa. Tästä syystä moni lentomatkustaja valitseekin päälleen mahdollisimman mukavat vaatteet, kuten verryttelyhousut ja löysän hupparin. On kuitenkin olemassa useita syitä siihen, miksi tämän kaltaiset oloasut kannattaa jättää kotiin ja pistää päälle jotain astetta parempaa.

Voit saada kalliimman lentoluokan

Nykyisin useimmat lentoyhtiöt täyttävät koneensa ääriä myöten, mutta siinä tapauksessa että näin ei ole päässyt käymään, hienompi asu voi olla sinulle eduksi. Tämän asian paljastaa matkailusivusto Airfarewatchdogin järjestämä kysely, jossa selvitettiin lentohenkilökunnan käytöstä asiakkaiden pukeutumisen perusteella. Kyselyssä kävi ilmi, että pelkkä pukeutuminen voi auttaa sinua korottamaan lentoluokkaasi. 

Hyvin pukeutunut henkilö saa siis todennäköisemmin pyytäessään paremman paikan kuin varvassandaaleissa ja shortseissa koneeseen astunut lomailija.

Teet lennosta juhlaa

Vaatteet ovat tärkeä osa itseluottamusta. Tyylikäs pukeutuminen saa olosi itsevarmaksi ja samalla teet lennosta juhlallisen tilaisuuden arkisen pakon sijaan. Ja tuskin haluat kokea lomasi ensimmäiset hetket pelkät verkkarit päälläsi.

Säästät tilaa matkalaukussa

Matkustitpa sitten työreissulle tai lomalle, haluat taatusti ottaa mukaasi myös hieman parempia vaatteita. Mutta mitäpä jos laittaisit nämä vaatteet päällesi jo lentokoneeseen, jolloin laukkuun jää enemmän tilaa muille vaatteille? Esimerkiksi miesten puku on erittäin tilaa vievä asu, joten se kannattaa ehdottomasti laittaa päälle lennolle. Tämän keinon avulla voit parhaimmassa tapauksessa säästää rahaa ja ottaa mukaasi ainoastaan käsimatkatavaran ruumaan menevän laukun sijaan.

Saat parempaa palvelua

Lentokoneet ovat lentoemäntien ja stuerttien työpaikkoja. Pukeutumisesi kunnioittaa heidän työtään, jolloin saatat saada heiltä myös parempaa ja ystävällisempää palvelua. 

Video: Rannekoru on tyylikäs asuste, jonka kiinnittäminen onnistuu helposti yksinkin. 

0:40

Lähde: BusinessInsider 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.