Mainos

Unohda seksivälineet hetkeksi – tällä tavoin saat oikeasti parhaan orgasmin?

Seksitoimittaja pelkäsi vibraattorin aiheuttavan haittaa keholleen ja aloitti sauvalakon. Vaikutukset olivat aivan muuta kuin nainen oli odottanut.

Cosmopolitanin toimittaja Lea Rose Emery osti ensimmäisen hieromasauvansa 19-vuotiaana ja tunnustaa eläneensä unelmaa sen jälkeen. Nainen myöntää noudattaneensa melko tarkasti "orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla" -periaatetta.

Jossain vaiheessa Emery kuitenkin tajusi lähes päivittäisen hieromasauvan käytön voivan olla hänen keholleen vahingollista. Ainakin siinä suhteessa, että hän sai orgasmin vain yhdellä tavalla: sauvansa avulla.

"Jos seksilelujen käyttö huolestuttaa, pidä pieni tauko siitä"

Indianan yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan 16,5 prosenttia hieromasauvan käyttäjistä kokee tunnottomuutta käytön jälkeen, mutta heilläkään se ei kestä päivää pidempään. Samanlaisia tuntemuksia tutkimuksen mukaan voi aiheuttaa myös suuseksi tai yhdyntä.

Vibraattorin käytöstä ei fyysisesti siis ole mitään haittaa. Emery kuitenkin muistuttaa, että omat tuntemukset liikakäytöstä on syytä ottaa vakavasti.

– Henkinen puoli vaikuttaa siihen, miten helppo tai vaikea sinun on saada orgasmia. Jos seksilelujen käyttö huolestuttaa, pidä pieni tauko siitä, Emery neuvoo.

Upea orgasmi vaatii aikaa ja vaivaa

Säännöllisestä hieromasauvan käytöstä ei ole helppo luopua. Emery kertoo alun olleen tuskallista. Pelkkä käsien käyttö orgasmin tuottamiseksi tuntui tylsältä. Niin tylsältä, että nainen jätti leikin moneen kertaan kesken, kun koko homma alkoi tuntua enemmän työltä kuin nautinnolta.

Muutamassa viikossa Emery huomasi kuitenkin yllättävän muutoksen. Vaikka orgasmit eivät enää kuuluneet naisen päivittäiseen agendaan, silloin kun hän näki vaivaa niiden eteen, loppuhuipennukset tuntuivat itseasiassa paremmilta kuin koskaan ennen.

– Tiedättekö ne oudot suutariorgasmit? Ne, joista et oikein tiedä, mitä juuri tapahtui? Pääsin niistä eroon ja tajusin, että orgasmini olivat joka kerta upeita, Emery tunnustaa muutoksesta, jonka vibraattorin jättäminen pöytälaatikkoon aiheutti.  

Lähde: Cosmopolitan

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.