Ulosajotilanne kärjistyi erikoisella tavalla Torniossa: Autonsa katolleen kolaroinut mies kömpi itse ulos, pahoinpiteli auttajansa ja anasti auton paetakseen paikalta

Ulosajotilanne kärjistyi erikoisella tavalla Torniossa. Ojaan katolleen henkilöauton kolaroineen miehen epäillään pahoinpidelleen paikalle pysähtynyttä auttajaa ja kaapanneen tämän pakettiauton paetakseen paikalta. Lapin poliisi kertoo tapauksesta tiedotteessaan.

Välikohtaus sattui Tornion Sihtuunantiellä eilen iltapäivällä, kun paikkakuntalainen 19-vuotias mies kolaroi henkilöauton katolleen ojaan, kertoo poliisi.

Tapahtumapaikalle pysähtyi muita autoilijoita auttamistarkoituksessa. Onnettomuusautosta oli kuitenkin poliisin mukaan kömpinyt ulos humalainen kuljettaja, joka oli käynyt käsiksi yhteen auttajista ja lyönyt tätä nyrkein.

Tämän jälkeen nuorukaisen kerrotaan kaapanneen auttajan pakettiauton ja poistuneen sillä paikalta. Ennen pakenemistaan nuorukainen oli poliisin mukaan heittänyt uhrin puhelimen lumihankeen.

Anastettu pakettiauto löytyi myöhemmin Tornion Arpelasta. Poliisi seurasi paikalta jälkiä, jotka johdattivat läheisen urheilukentän huoltorakennukseen. Nuorukainen oli poliisin mukaan lukittautunut rakennuksen WC-tiloihin. Ovi murrettiin, ja mies toimitettiin poliisivankilaan, poliisi kertoo.

Poliisi on käynnistänyt asiasta rikostutkinnan ja asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä ryöstö, törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lue myös:

    Uusimmat