Poliisi epäilee: Päihtynyt henkilöauton kuljettaja törmäili aamuyöllä pysäköityihin autoihin – yritti myöhemmin pakoilla lain kouraa karkaamalla sairaalasta

Poliisi epäilee päihtyneen miehen törmäilleen henkilöautolla pysäköityihin autoihin Helsingin Kivihaassa.

Epäilty oli noin 30-vuotias mies, joka otettiin tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni, tiedottaa Helsingin poliisilaitos. 

Poliisin mukaan päihtynyt mies oli törmäillyt henkilöautollaan neljään muuhun autoon ja lopulta ajanut oman autonsa lumipenkkaan. Samassa rytäkässä auton keula oli mennyt ruttuun ja turvatyynyt lauenneet.

Neljään pysäköityyn autoon tuli myös vaurioita.

Yritti karata sairaalasta

Mies tavoitettiin pian poliisille tehdyn ilmoituksen jälkeen ja hänen seurassaan oli myös toinen mies, joka oli ilmeisesti ollut auton kyydissä.

– Mies, jonka epäillään kuljettaneen autoa, puhalsi rattijuopumuslukemat. Mies vietiin sairaalaan, missä hän yritti lähteä poliisia karkuun. Partio sai kuitenkin miehen pysäytettyä. Sairaalasta mies vietiin Pasilan poliisivankilaan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen  Helsingin poliisilaitokselta.

Miestä epäillään yhteensä kuudesta eri rikoksesta, joita ovat törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, vammantuottamus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, vangin karkaaminen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen (kääntöveitsi) hallussapito.

Ilmoitus tapahtuneesta tuli puoli viiden aikaan torstaiaamuna. 

Lue myös:

    Uusimmat