Ulkomaisen artistin outo pyyntö yllätti festaripromoottorin: "Sieltä kuului huulten pörinää"

Festivaalipromoottorin oudoin kokemus 1:44

Suomen festarikesän työllistetyimmäksi artistibuukkaajaksi kutsuttu promoottori Timo Isomäki kertoo oudoimman pyynnön, minkä artisti on hänen uransa aikana tehnyt.

Katso yllä videolta, mitä Timo Isomäki kertoo oudosta pyynnöstä!

Yksi Suomen työllistetyimmistä artistibuukkaajista, promoottori Timo Isomäki buukkaa ohjelmistoa muun muassa Himoksen juhannusfestivaaleille, Hämeenlinnan Wanaja Festivalille, Tammerfestiin sekä SuomiPop-festivaaleille Jyväskylään ja Ouluun.

MTV Viihde tapasi Isomäen ja kysyi, mikä on oudointa, mitä artisti on pyytänyt takahuoneeseen hänen promoottoriuransa aikana.

– Kaikenlaista erikoista on tullut vastaan, mutta yhden Himoksen Juhannuksessa esiintyneen ulkomaisen artistin pyyntö on jäänyt hyvin mieleen, Isomäki kertoo.

– Tämä artisti halusi päästä leikkimään. Sitä ei ollut tarkennettu, että millaisesta leikkimisestä on kyse. Hommasimme paikalle Playstation-konsoleita ja muuta.

Lopulta selvisi, että artistilla, jonka nimeä Isomäki ei suostu paljastamaan, oli äärimmäisen iso tarve päästä leikkimään koottavilla lennokeilla.

– Niitä sitten haettiin. Siellä artistin koko ryhmä rakensi innoissaan lennokkeja ja sieltä kuului myös huulten pörinää, kun niillä sitten myös taisteltiin, Isomäki kertoo hymyillen.

– Pyyntö oli oiva ja toteutuskelpoinen. Tulimme kaikki siitä hyvälle tuulelle. Se oli oikein mukava ja outo pyyntö.

Lue myös:

    Uusimmat