Uhriluku kasvaa tulivuoren purkauksen jäljiltä Uudessa-Seelannissa – kaksi ruumista edelleen kateissa

0:35
Uudessa-Seelannissa tapahtunut tulevuorenpurkaus on vienyt liki 20 ihmisen hengen.

Uudessa-Seelannissa viikko sitten tapahtuneen tulivuorenpurkauksen takia on kuollut jo ainakin 18 ihmistä. Kuolleista kahden ruumista ei poliisin mukaan ole vielä löydetty.

Etsintöjä tehtiin aikaisin sunnuntaina maalla, mutta tuloksetta. Ruumiit ovat poliisin edustajan mukaan saattaneet huuhtoutua mereen.

Tulivuori purkautui White Islandilla maanantaina. Saarella oli purkauksen aikaan lähes 50 ihmistä. Heistä suurin osa oli Australiasta. Lisäksi joukossa oli yhdeksän yhdysvaltalaista, viisi uusiseelantilaista, neljä saksalaista, kaksi kiinalaista, kaksi brittiä ja yksi malesialainen, kertoi BBC.

Kuolonuhrit tunnistetaan Aucklandissa Uudessa-Seelannissa, ja työssä on mukana patologi, oikeushammaslääkäri ja sormenjälkien asiantuntija.

Sairaalahoidossa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on yhteensä 26 eloonjäänyttä, joista ainakin 18 on kriittisessä tilassa.

Uutista päivitetty BBC:n tiedoilla 15.12.2019 kello 16:46. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja