Kovaa tekstiä: UFC-tähti vihjaa Conor McGregorin käyttäneen dopingia

UFC:n kevytsarjan tähtiin lukeutuva vapaaottelija Tony Ferguson vihjaa lajin supertähden Conor McGregorin käyttäneen kokonsa kasvattamiseen kiellettyjä aineita.

McGregor on näyttänyt tuoreeltaan aiempaa lihaksikkaammalta. 33-vuotias irlantilainen on itse kertonut satsanneensa raskaiden painojen nostamiseen sen jälkeen, kun hänen sääriluunsa murtui heinäkuussa UFC:n kevytsarjan huippuottelussa Dustin Poirieria vastaan ja hän kävi sen jälkeen jalkaleikkauksessa. 

– Kaikessa on hyvät ja huonot puolensa. En pystynyt liikkumaan viimeisiin kolmeen kuukauteen, joten otin raskaat painot luokseni ja liikutin niitä toistuvasti. Pelaa niillä korteilla, jotka sinulle on jaettu. Voimatasoni ovat nousseet yli 50 prosenttia, McGregor kertoi sosiaalisessa mediassa.

Eräs Twitterin käyttäjä mollasi, ettei McGregor tulisi enää koskaan ottelemaan ammattilaisvapaaottelijana. Hän esitti twiitissä huomionsa siitä, miten isoksi McGregor on kasvanut. Yhdysvaltalainen UFC:n kevytsarjan tähti Tony Ferguson tarttui tähän ja esitti häikäilemätöntä vihjailua.

– Kasvuhormonin ottaminen tekee tuota jonkun koolle, Ferguson kirjoitti ja ilmoitti perään McGregorin olevan henkisesti heikko.

McGregor ei perääntynyt vastauksessaan, vaan kirjoitti Fergusonin olevan henkisesti surullinen tapaus.

– Mikä surullinen kusipää sinä olet. Ei aivoja. Tyhjä pää. Tappioputki. Ei valmennusta. Vaimo lähettämässä videoita peloissaan, McGregor moukaroi.

McGregor on sittemmin poistanut kyseisen vastauksen. Hänellä ei ole minkäänlaista tiedettyä dopingtaustaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja