Vapaaottelija sai rajun iskun – nenä kauhistuttavaan kuntoon

Vapaaottelija Blake Perryn nenä meni kauhistuttavaan kuntoon, kun hän kohtasi uransa toisessa MMA-ottelussa Urijah Faber's A1 Combat -tapahtumassa Kalifornian Stocktonissa Marcel McCainin.

Ottelua ei ehditty käydä kuin ensimmäinen erä, jonka lopulla Perry sai kovan iskun nenäänsä McCainin polvesta. Tämän jälkeen Perryn nenä oli lähes kuin s-kirjaimen muotoinen. Perry halusi jatkaa ottelua, mutta lääkärin kielto päätti ottelun ensimmäiseen erän jälkeen.

Perryn tyttöystävä Selena Bueno kirjoitti tapahtuneesta päivityksen Instagramin tarinaosiossa.

– Blake Perry on taistelija ja olisi jatkanut ottelua, jos lääkäri ei olisi sitä estänyt. Tämä ei ole hänen viimeisensä, vaan tulemme takaisin ja parempina. Kiitos kaikesta rakkaudesta, arvostamme suuresti, Bueno kirjoitti.

Myös Perry kommentoi nopeasti päättynyttä ottelua sosiaalisessa mediassa.

– Valitettavasti lääkäri ei halunnut minun jatkavan toiseen erään. Kaikki kunnia vastustajalleni hänen ansaitusta voitosta. Kiitos kaikille, jotka välitätte minusta. Hoidan itseni kuntoon nopeasti ja minulla on jo seuraava ottelu tulevana viikonloppuna, Perry totesi.

Perry on nyt otellut kahdesti ammattilaisena ja voittanut yhden sekä hävinnyt yhden ottelun.

Katso alta Blake Perryn julkaisema päivitys tapahtuneesta. Varoitus, saattaa järkyttää. Nuolta klikkaamalla pääset seuraavaan videoon.

Lue myös:

    Uusimmat