Conor McGregorilta brutaali ulostulo Twitterissä – poisti kyseenalaisen kuvan, jätti esille raakaa tekstiä: "Teurastan sinut, olet kuollut!"

UFC-supertähti Conor McGregor antoi palaa sosiaalisen median puolella Twitterissä Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä. McGregor tykitti brutaalia tekstiä ja sisältöä kahdesta eri ottelijasta.

Ensin tulilinjalle päätyi Justin Gaethje, joka yllätti viikonloppuna voittamalla UFC 249 -tapahtumassa Tony Gonzalezin. Gaethjen on tarkoitus otella ensi kuussa UFC:n kevytsarjan mestaria Habib Nurmagomedovia vastaan.

– Fanit ovat urheilun sielu. Katselin yhtenä päivänä (UFC-tapahtumaa) ja vastustin ajatusta otella ilman heitä. Mutta on v***nmoinen ilo näyttää voimani, ilman minkäänlaista taustamelua. Minä ja Justin seurvaaksi, koska Habib on kupla, McGregor aloitti.

Tämän jälkeen kierrokset kohosivat.

– Justin, mies, joka halailee jalkoja, ei tuota vaaraa – me kaikki tiedämme sen. Tanssi menemään vain. Tiedät kyllä, että aiko uhka on olemassa täällä. Teurastan sinut. Aion tehdä hampaistasi v***u kaulakorun. Puhut siitä, millainen isä olen? Olet v***u kuollut!

McGregor viittasi tällä Gaethjen vuonna 2019 kirjoittamaan twiittiin, jossa hän haukkui McGregoria huonoksi ihmiseksi, isäksi ja aviomieheksi.

Oikea kohde

Eikä tykitys suinkaan tähän loppunut. McGregorin seuraava kohde oli venäläisottelija Nurmagomedov. Kevytsarjan nykyinen mestari Nurmagomedov päihitti McGregorin vuonna 2018, kohua herättäneessä ottelussa.

Tämän jälkeen Nurmagomedov on kieltänyt uusintaottelusta, jonka perään McGregor on huudellut jatkuvalla syötöllä.

– Habib, olet todellinen häpeä. Piileskelet kuin rotta – niin kuin aina. Olen puhunut tästä monet kerrat ja olemme nähneet tämän useaan otteeseen. Olet häpeäksi aidolle ottelemiselle, McGregor tykitti ulostulossa, jonka hän jätti esille Twitteriin.

Tämän lisäksi McGregor julkaisi kanavallaan valokuvan, jossa Nurmagomedov istuu kylvyssä usean muun miehen kanssa.

– Halaa jalkoja, kyllä. Halaa jalkoja pienessä kylpyammeessa miesryhmän kanssa, samalla kun hipelöit heitä, McGregor kommentoi kuvan yhteyteen.

– Mitä v****a täällä tapahtuu? Miten tämä maa (Venäjä) voi tuomita ja rangaista homoseksuaaleja, samaan aikaan kun he lukitsevat vaimonsa ja lapset komeroon ja harrastavat tällaista toimintaa? Aika omituista, McGregor jatkoi.

Nämä twiitit McGregor kuitenkin poisti noin puoli tuntia julkaisun jälkeen.

Kuvakaappaus:

Jäljelle jäi vain mystinen viesti.

– Nähdään kesäkuussa, McGregor totesi.

Lue myös:

    Uusimmat