Tyylitunnustus: Iholla-Sanni pukeutuu persoonallisesti vain itseään varten

AVAn Tyylitunnustus-juttusarjaa varten omat tyylisalaisuutensa paljasti Iholla-sarjasta tuttu Sanni. Muotia aktiivisesti seuraava Sanni kertoo olleensa kiinnostunut pukeutumisesta jo aivan pikkutytöstä saakka.

Muoti on kiinnostanut Iholla-sarjanSannia, 24, jo pienestä pitäen, mutta oman tyylinsä hän löysi lukiossa. Tänä päivänä Sanni pyrkii kuuntelemaan omia tunteitaan tarkkaan pukeutumisenkin kohdalla.

Kuvaile tyyliäsi omin sanoin

Tykkään nahkatakeista, neuleista, kauluspaidoista ja aika yksinkertaisista jutuista, mutta pyrin lisäämään asuihin jotain omaa ja erilaista, mitä muilla ei ole.Luen paljon blogeja ja seuraan paljon muotilehtiä. Poimin niistä vinkkejä, mutta en yleensä ota mitään trendiä valmiina sellaisenaan, vaan haluan tehdä siitä enemmän itseni näköisen. Käyn paljon kirpputoreilla ja ostan nykyään enää todella harvoin uusia vaatteita kaupoista.

Miten tyylisi on muuttunut vuosien aikana?

Ala-asteelta saakka olen ollut aika tietoinen tyylistä ja vaatteista. Kolmannella luokalla ryhdyin tekemään sedälleni vähän töitä, jotta pystyin ostamaan itse vaatteita itselleni.

Tuolloin käytin pooloja, joiden päälle laitoin slipoverin ja koin olevani todella cool. Käytin tuolloin myös paljon hameita. Ala-asteen luokkakuvissa muilla on yllään jotkut Spiderman-collegepuvut ja minulla on päälläni jotain ihan överiä.

Yläasteella tyylini oli jotain ihan kammottavaa! Yläasteen univormuuni kuuluivat Etniesin skeittikengät, jotka minä olin välttämättä halunnut ja niitä löytyi Intersportista vain koossa 41. Oma jalkani on kokoa 36, mutta minun oli pakko saada nuo kengät ja minulla oli tapana sitoa ne niin tiukalle, että ne pysyivät juuri ja juuri jalassa. Ne olivat kuin valtamerialukset. Kenkien kanssa yhdistin siniset korkeavyötäröiset stretch-housut, joissa oli trumpettilahkeet ja lahkeiden takana halkio. Housut levisivät valtavien kenkieni päälle ja näiden kanssa käytin lyhyttä paitaa, joka paljasti vatsani siitä huolimatta, että housuissa oli korkea vyötärö.

Käytin myös paljon vanhempien siskojeni vaatteita, vaikka he olivat paljon pidempiä kuin minä. Minua ei haitannut lainkaan, että olin itse 150 senttiä pitkä ja pukeuduin 180 senttiä pitkän siskoni vaatteisiin.

Lukiossa löysin vähitellen sen oman juttuni tyylillisesti. Lukioajoista tyylini ei ole oikeastaan merkittävästi muuttunut. Lukiossa löysin pillifarkut sekä neuleet ja aloin käyttämään tennareita. Tuolloin opin arvostamaan vaatteissa laatua ja ajattelemaan enemmän sitä, että vaatteet kestävät aikaa, eivätkä ole vain hetkellisiä. Lukioajoilta otettuja kuvia pystyy jo katsomaan.

Sannin tyyli-idolit

Kuuluisien bloggareiden, Elin Klingin ja Angelica Blickin tyyleistä tykkään tosi paljon. Haluaisin ehkä lisätä heiltä tuttua rohkeutta myös omaan pukeutumiseeni.

Tätä en ikinä pukisi päälleni

Älä ikinä sano ei ikinä. Kun ehdin haukkumaan jotain uutta trendiä, menee kuukausi tai kaksi ja silmä alkaa tottua siihen ja trendi alkaakin näyttää hyvältä. Kaikkea voi aina kokeilla. Miten sitä muuten saisi selville, että mikä se oma juttu oikeastaan on?

Sannin tyylivinkit AVAlaisille

Älä yritä liikaa. Ainakin itselleni pukeutuminen on aika pitkälti fiilispohjaista. Jos ei pukeudu ketään miellyttääkseen ja pyrkii kuuntelemaan omaa tunnettaan, niin näyttää aina hyvältä ja itsevarmalta. Se, että näyttää juuri siltä miltä itse haluaa, näyttää aina hyvältä, olivatpa ne vaatteet sitten mitä tahansa.

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

IHOLLA nähdään AVA-kanavalla maanantaista torstaihin klo 22.

Katso edellinen Iholla-jakso:

Lue myös:


AVA on myös Twitterissä!Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myösFacebookissa!

Lue lisää tyylitunnustuksia:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA, Sannin kotialbumi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja