Tyylittömyys on nyt kuuminta hottia: Stockmann lanseeraa tälle "turistimuodin klassikolle" oman päivän

Maailmalla kammoksuttu sukat ja sandaalit -yhdistelmä saa oman teemapäivän.

Tyylittömyydestä tulee jälleen kuuminta hottia, kun tavaratalo Stockmann lanseeraa sukkasandaalipäivän.

Sukat ja sandaalit -yhdistelmä on "turistimuodin klassikko". Sitä on kuitenkin parjattu kautta aikojen.

– Suosituimmat muoti-ilmiöt syntyvät monesti siitä, että kyseenalaistamme rohkeasti turhia sääntöjä – sukat sandaaleissa on tästä täydellinen esimerkki, Stockmannin markkinointipäällikkö Carita Segersven kuvaa.

Vuosi 2019 on muutenkin tehnyt sukista sandaaleissa hyväksytyn trendin. Monien vuosikymmeniä kammoama tyyli on jo nähty catwalkilla. Esimerkiksi muotibrändit Gucci ja Dries Van Noten ovat julkaisseet omia versioitaan "työsandaaleista". 

"Kaikenlaiset sukkasandaaliyhdistelmät tervetulleita"

Sukkasandaalipäivää vietetään 25.5.2019. Samalla Stockmann järjestää teemaatapahtuman Helsingin-tavaratalonsa kattoterassilla. Pukukoodi on luonnollisesti "sukat ja sandaalit".

Stockmannin tiedotus kertoo MTV Uutisille, että tapahtuman osallistujamäärää on vielä vaikea arvioida, koska tapahtuma on yleisölle avoin eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Nähtäväksi siis jää, paljonko sukat ja sandaalit todella innostavat kansaa.

Tapahtuman mainoskuvassa nähdään turhankin tyylikäs sukkasandaaliyhdistelmä: pantterikuvioiset, iloisenväriset sukat korkeakorkoisissa sandaaleissa. Pääseekö paikalle myös terveyssandaaleissa ja urheilusukissa?

– Totta kai! Kaikenlaiset sukkasandaaliyhdistelmät ovat tervetulleita, ja toivommekin tapahtumassa näkyvän monia erilaisia tyylejä, Stockmannilta kerrotaan.

Lähde: Stockmann

Lue myös:

    Uusimmat